2020 Ombre Saç Modası

2020 Ombre Saç Modası

2020 Ombre Saç Modası

Dip boyası ile uğraşmaya en iyi çözümü getiren ombre modası son yıllarda çok trende. Dilimizde ombre gölge anlamına gelmektedir. Bayanlar hiç dip boya ile uğraşmadan bu moda ile saçlarını renklendirebilecekler. Saçlarımızda farklı renk tonları arasında geçişler yaparak mükemmelliği elde edeceğiz. Ombre saç trendini uygulamanın yollarını size aşağıda sunduk. İncelemenizi tavsiye ederiz.

Orta tonlardaki saçlarda ombre saç trendi :

Orta tonlardaki saçlar da ombre saç trendi saç diplerin de orta karamel rengini saçın uçlarında da açık sarı tonlarını kullanarak elde edebilirsiniz. Jessica Alba ‘nın saçları buna güzel bir örnektir.

orta ton saçlarda ombre saç renkleri

Sarı saçlarda ombre saç trendi :

Sarı saçlarda bu modayı uygulamak adeta sarıdan sarıya geçiş yapmaktır. Mesela saç diplerinizde kullandığınız altın sarı daha koyu iken saçlarınızın uçlarında kullanacağınız platin sarısının daha açık tonda olması gerekir. Yani bir sarıdan diğer sarıya geçeceksiniz. Bunu daha iyi görmek için Nicola Robetrs’nin saçlarına bakabilirsiniz.

ombreli saç tonları 2014

Koyu saçlarda ombre saç trendi :

Bu saç koyu renkli saçlarda olur mu demeyin. Gayet kolay şekilde koyu saçlarınızda uygulayabilirsiniz. Siyah ya da koyu kahve saçınızı açık kahve tonlarında açarak bu saç trendini yakalayabilirsiniz. Koyu saçlarda ombre saç trendi’ni en iyi taşıyan ünlülerden biri Alexandra Burke ‘dir.koyu saçlarda ombre saç tonları nasıl olur

Kısa saçlarda ombre saç trendi:

Kısa olan saçlarınızda da ombre modasını yakalayabilirsiniz. Kısa olan saçlarınızın uçlarına açık tonlar uygulayarak elde edebilirsiniz. Saç kesiminiz ve yüzünüzün güzelliğini böylece ortaya çıkarmış olursunuz. Daha iyi görmek için Alexa Chung ‘un saçlarına bakabilirsiniz.

kısa ombreli saç renkleri ve modelleri

Ombre saç trendinde yumuşak geçişler:

yumuşak tonlar ile geçişler yaparak ombre saçlarınızda ışıltılı bir röfle görüntüsü elde edebilirsiniz. Oluşturacağınız bu ton yelpazesi ile saçlarınız daha doğal bir görünüme kavuşacak. Bu saçı Jennifer Lopez sıkça kullanmaktadır.

ombreli saç rengi modası 2014

Ombre saç trendinde sert geçişler:

Ombre modası ton geçişleri ile yapılan bir gölgelendirme olduğundan sert geçişleri de kullanarak daha iddialı ve çekici saçlar elde edebilirsiniz. Mesela saç diplerinizdeki siyah ile Saç uçlarınızda karamel tonu ile sert bir geçiş sağlayabilirsiniz. Jessi’e J’nin saçlarına baktığınızda bu sert geçişleri göreceksiniz. Oldukça değişik bir tarz.

omreli saç tonları

Ombre saç trendinde farklı renkler:

Bu moda farklı tonlara geçiş olduğu için farklı renklerin bir arada kullanılması içinde oldukça elverişli bir saçtır. Saçınızın uç kısımlarında sıra dışı olan bir renk Dip kısımlarında ise kendi saç rengini kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Çok fazla dikkat çekmeyen farklı bir görüntü elde edeceksiniz. Doğal olmayan renkler denmek isteyen bayanlar için ideal bir şık bunu değerlendirmelisiniz diyoruz. Jamie King’in saçları size ilham kaynağı olacaktır.

kızıl saç renginde saç uçlarında ombre

 Ters ombre saç trendi :

Daha önce bahsettiğimiz bütün bilgileri şimdi tersine çeviriyoruz. Saçın yukarısının daha aççık uçlarınınsa daha koyu şekilde olması gerekiyor. Açık renk saçlara sahip olan bayanlar kolaylıkla deneyebilirler. Beyonce ‘de ombre modasını ters çevirmiş ünlülerden. Saçlarının üst kısmı daha açık iken uç kısımları ise koyu tonlarda.

ters ombre saç modası saç dipler sarı altlar koyu

Bir önceki yazımız olan Örgü Ense Topuzu Modelleri 2020 başlıklı makalemizde ense topuzu modelleri, örgü ense topuzu ve örgü ense topuzu yapımı hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.