2020 İlkbahar /Yaz Sezonu Renk Trendleri

2020 İlkbahar /Yaz Sezonu Renk Trendleri

2020 İlkbahar /Yaz sezonu Renk Trendleri

2020 İlkbahar /Yaz sezonu birbirinden güzel cıvıl cıvıl renkleriyle sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yaz mevsimine doğru güneş iyice yüzünü gösterince renklerde buna uyumlu olacak güneşe benzeyen sıcak renk tonları bizlerle beraber olacak. Fakat kışın gözdesi olan pastel tonlarında bir yere gitmeye niyeti yok. 2020 ‘ün ilkbahar/yaz sezonunda pastel renkler de bize eşlik etmeye devam edecek. Sıcak ve parlak renk olarak Turuncu rengin büyük yükselişini göreceğiz. Artık zamanı aşmış olan siyah ve beyaz renklerde yani monokrom trendi de kendini göstermeye devam edecek. 2020 İlkbahar /Yaz sezonunda hangi renkler kıyafetlerimizi süslemeye devam edecek birlikte bakalım.

Pembe renk trendi :

Pembe tatlı ve sevimliliği ile bu sezona yine her tonu ile damgasını vuracak olan renklerden. Pastel tonlarının 2020 İlkbahar /Yaz sezonunda görülmeye devam edeceğini söylemiştik. Bu pastel tonlardan biri de pastal pembe. Yine pembenin nude dediğimiz ten rengine benzeyen tonlarını da bu sezonda sık sık göreceğiz.

ilkbahar yaz pemve renk trendler 2014

Turuncu renk trendi:

Bu yaz turuncu patlamasının olacağı bir yaz olacak. Parlak renkler içerinden sıyrılan turuncu zirveye doğru koşacak. Turuncu rengi beyaz, siyah, mavi ve yeşil renkler ile kombine edeceğiz.

2014 yaz modası kırmızı turuncu rengi

Mavi ve lacivert renk trendi :

Mavi engin denizleri andıracak biçimde bu sezonda çok trende olan renklerden biri olacak. Mavi ‘Nil her tonunu bu sezonda kullanacağız. Uçuk mavi, kobalt mavi, lacivert, turkuaz tonlarındaki mavilerle elbiselerimizi süsleyeceğiz. Bu dönemin dikkat çeken detayı mavi rengin mavi paçala ile kombine edilmiş hali. Bu görüntü ile sık sık karşılaşacağız.

2014 yaz mavi renk modası

Beyaz renk trendi :

Beyaz arık mevsimleri ve zamanları aşmış bir renk.’Fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü’ sözünü artık tarihe gömdük. Kış mevsiminde bile sık sık giyerek kombine ettiğimiz beyaz rengi yazın da bütün asaleti ile göreceğiz. Bu yaz baştan aşağıya beyaz giyinmek oldukça trende olacak. Beyaz rengin en görkemli sezonlarından biri olacak. Yine kış kombinelerinde olduğu gibi yaz kombinlerinde de beyaz dantel dikkat çekecek.2014 yaz modası beyaz renkler

Sarı renk trendi :

Güneşi anımsatmasıyla ebette yaza en çok yakışan renklerden biri sarı renk. Bu sezonda sarının capcanlı tonlarıyla karşılaşacağız. Bunlardan öne çıkan sarı tonu ise kanarya sarısı. Yine uçuk sarı ve sarının hafif yeşile baktığı tonlarda oldukça trende olacak. Benim en sevdiğim renklerden biri olan limon sarısı da yine gözdeler arasında olacak.ilkbahar yaz 2014 sarı renk modası

Mor renk trendi :

2020 sezonunun kış ayında parlak orkide morunun birinci olduğunu daha önce söylemiştik. Mor’un bu yükselişini yazda da kimseye bırakmaya niyeti yok. Parlak orkide moruyla beraber mücevher tonlarındaki koyu mor ve mürdüm tonları da yaz sezonunda bizlere eşlik edecek gözde renklerden. Yine morun bir rengi olan lavanta rengi de tüm masumiyeti ile kendini gösterecek.İlkbahar yaz mor renk trendleri 2014

Metalik renk trendi:

Metalik renk kış sezonunda kıyafetten çantaya kadar etkisini sürdüren bir renk oldu. Metalik renk etkisini yazda da sürdürmeye devam edecek. Metalik tonlar daha çok altın ve gümüş tonları ile ön plana çıkmaktadır. Bunun yanında metalik pastel tonlarını da sıklıkla göreceğimiz bir sezon olacak. Metalik nude rengi, metalik mavi, pembe tonları da kendini göstermeye hazırlanıyor.

2014 yaz modası metalik renkler

Kırmızı renk trendi ;

Bayanların gözdesi olan ve her dönemde bu etkisini hissettiren kırmızı renk bu yaz bol bol yine bizlerle olacak. Kırmızının mercan tonları ve turuncuya bakan tonları kıyafetlerimizde bol bol görünecekler. Kırmızı renk yaz mevsimsini parlak ve canlı renkleri ile karşılayacak.

2014 yaz modası kırmızı renkleri

Nude renk trendi :

Nude değimiz ten rengi trendi 2020 İlkbahar /Yaz sezonunda yine ön planda olan renklerden olacak. Buna yakın olan kum, bej ve açık kahverengi renkler nude rengine eşlik edecekler. Özellikle gece elbiselerinde, abiye kıyafetlerde kendini gösterecek.

ilkbahar yaz nude renk trendler 2014

Sıcak günleri karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde sizde 2020 İlkbahar /Yaz sezonunun renklerinden ilham alarak kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Yazın En güzel Kombinim Kalem Etek! başlıklı makalemizde ilkbahar yaz kalem etek 2014, kalem etek ve kalem etek kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.