2020 Midi etek Modası!

2020 Midi etek Modası!

Midi etek modelleri yeni yılın en moda eteklerinden olduğunu biliyormuydunuz.Midi etek giymekten eski alışkanlıklarımız yüzüne çekinebilirsiniz.Ama hemen karar vermeyin gençkızlarında harika kombinler yapabilceği muhteşem havalı durabilcek iddialı bir parça.Bileğin bir karış üzerinde olması belkide giymekte tereddüt ettiğimiz bir ayrıntı.Ya uzun ya kısa giydiğimiz eteklerimizi bu sene bilek üstü midi eteklerden yana yapıyoruz.Neden mi? özellikle deri ceketlerle ve kısa dar hırka ve ceketlerle son derece havalı ve alımlı bir stil.Ünlülerin de sık sık tercih ettiği bu stile sizde hayran kalacaksınız.

midi etek

midi etek

 

Midi etek nasıl giyilir?

2020 yılının en trend eteği midi etekler doğru şekilde kombinlenmediğinde moda kurbanı olmamıza yol açabilir.Bu yüzden bacak boyu kısa olan bayanlar her ihtimala karşi midi eteklerini kısa üstler ile kombinlemelidir.Yüksek topuklu bot ve ayakkabılar ile daha uzun görünebilirler.

genç kız midi etek kombinleri 2014

 

Midi eteklerimizi giyerken alta doğru bollaştığından üstünüze giydiğiniz kıyafetiniz ise aşağıya doğru sarkmamalıdır.Mutlaka içine sokmalısınız yada kısa sütlerle tercih etmelisiniz.Yoksa boyunuz kısa ve kilolu görünebilirsiniz.Kemerlerle ve mini ceketlerle kombinlediğinizde son derece havalı olacağınızı unutmayın.

midi etek nasıl giyilir

Midi eteklernizin altına giydiğiniz ayakkabı modelleri ise sivri burun ve açık kemerli ayakkabılar olabilir.Özellikle siletto ayakkabılar midi etekler ile harika bir ikili olduğunu hatırlatmak isteriz.Kış aylarında ise uzun kalın çoraplarla stiletto ayakkabılarınızı giyebilir topuklu botlarlada kullanabilirsiniz.Eğer bacak boyunuz kısa ise aynı renk bir çizme ve botla düz bir görünüş oluşturabilir bacak boyunuzda uzun bile görülebilir.

kışlık midi etek modeli 2014Sezonun en trend midi etekleri ise deri midi etekler, pileli midi etekler ve kalem midi etekler sizde bir midi etek almayı düşünüyosanız göz önünde bulundarabilceğiniz 2020 trend midi etek modellerinden galerimizden ilham alabilir.İster yaz ister kış midi etek kombinlerini inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Trend Diz Üstü Çizme Modelleri 2020 başlıklı makalemizde 2014 diz üstü çizme kombinleri, çizme ve diz üstü çizme hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.