Miranda Kerr Kışlık Stil Önerileri 2014

Miranda Kerr Kışlık Stil Önerileri 2014

Miranda Kerr 2014 sokak stiline sizde sahip olmak istemez misiniz?Ünlü mankenin en göz alıcı kıyafet kombinler ve kış stillerini sizler için araştır.

2014 kış sokaklarda Miranda Kerr kömür gri ceket ve kabanlar, uzun diz üstü çizmeler en çok kullandığı parçalardan.Gri Yün ceketler ve kabanlar, jean pantolon, deri tayt ve jean ceket modelleri Miranda Kerr’in tatil günlerinde günlük tercih ettiği kıtyafetler arasında.Hem rahat hem şık görünmeyi her seferinde kanıtlayan Miranda Kerr den bu kış ilham alabilceğimiz kombinleri son derece iddialı.Havalı yuvarlak güneş gözlüğü ise stilinin güçlü parçalarından.

Özellikle siyah ve beyaz renkleri günlük kombinlerinden kullanan Miranda Kerr adeta kendi modasını kendi yaratıyor.Her giydiğini kendine yakıştırmasını bile doğru parçaları  bir biri ile kombinleyen Miranda Ker 2014 kış sokak stillerinde en çok hangi kıayefteleri tercih ediyor hep birlikte inceleylim!

 

 

 

Bir önceki yazımız olan 2020 Midi etek Modası! başlıklı makalemizde 2014 midi etek modelleri, deri midi etek modelleri ve kalem midi etek modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank melis dedi ki:

    Miranda kerrin her haline bayılıyorum, çok zarif ce çekici bir vücuda var.Miranda Kerr tarzıyla ve stilleri ile tüm kadınlara ilham veren bir kadın.Ben daha çok kot pantolonlarına bayılıyorum, onun kadar guzel kot pantolon tasıyan bir manken daha yoktur.