Trend Diz Üstü Çizme Modelleri 2020

Trend Diz Üstü Çizme Modelleri 2020

Bu senenin trendleri arasında kadınsı ve şık diz üstü çizmeler her kadının güçlü stiller oluşturabilceği formlarda geliyor.İster çorap şeklinde olanları ister deri ve süet 2020 diz üstü çizmeler hepsi birbirinden şık.Kış aylarında dizüstü çizmeler ile yapabilceğiniz kombin önerilerine ne dersiniz.Sizin için en güzel en havalı modelleri seçtik!

diz üstü deri çizme modelleri 2014

Hem feminen hem modern bir stil için bu kış diz üstü uzun çizme modellerinden edinmenizi tavsiye ederiz.Bacaklarınız çok kalın ise bu çizmeler sizde pek güzel durmayabilir.Kısa ve kalın bacaklı bayanlar için bu çizmelerin uygun olmadığı söyelemk isteriz.Bıyunuzu daha kısa gösterbilir.Bacaklarınızın daha uzun gözükmesi için diz üstü çizme modellerinizi giydiğinizde elbiseniz ve eteğiniz çizmelerin tam üstünde olmalı yani bacaklarınız çok ortaya çıkmamalı.

diz üstü çizme modelleri 2014 (7)

 Eğer  bacak boyunız kısa ise diz üstü çizmelerini deri taytlar ve skinny jean pantolonlar ile kombinlemenizi tavsiye ederim.Bu şekilde bacak boyunuz olduğundan daha uzun görünecektir.Giydiğiniz tayt veya pantolon ile çizmenizin aynı renk olması önemli bir ayrıntıdır.Uzun dizüstü çizme seçimlerinizi koyu renklerden yana yapmak kısa bacak boyuna sahip bayanlar için herzaman daha avantajlıdır.

diz üstü çizme modelleri 2014 (3)

Uzun bacaklı bayanlar içinse diz üstü çizmeler biçilmiş kaftandır.Çok iddialı ve güçlü stillerinizi diz üstü çizmeler ile yapabilirsiniz.Mini elbiseler ve etekler, dar etekler ve tunikler bunun yanında deri taylar ve kareli uzun gömlek tunikler bu kışın en iddialı diz üsütü çizme kombiinleridir.

diz üstü çizme modelleri 2014 (2)Sizler için seçtiğimi 2020 diz üstü uzun çizme modelleri ve kombinlerinden galerimizde derlemeler yaptık.Sezonun en trend kombinleri galerimizden incelemeden geçmeyin!

Bir önceki yazımız olan Kadınlar İçin Ofiste Kış Kıyafet Stileri 2020 başlıklı makalemizde 2014, 2014 ofis kombinleri ve 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. harika bir tarz diz üstü çizmeler deniyeceğim