Altın Dore Rengi Göz Makyajı Modelleri 2020

A+
A-
Altın Dore Rengi Göz Makyajı Modelleri 2020

Altın Dore Rengi Göz Makyajı Nasıl yapılır ?

Makyaj trendlerinin yeni favorisi Altın dore göz makyajı nasıl yapılır, makyaj modelleri ve seçenekleri için yazımızı okumaya devam edin!

Altın rengi göz makyajı, esmer bayanlara ve beyaz tenli bayanlara en çok yakışan makyaj renkleri arasındadır.Kıyafetlerinize uygun dore göz makyajı yapıldığında harika bir makyaj stili oluşturur.Altın tonları ile göz makyajınızı yaptığınızda dikkat etmeniz gereken en önemli detay, rujunuzu ve allığınızı doğal ve nudetonlarında olması.Tüm etki gözlerde olmalı.Aksi takdirde makyaj abartı bir görünüm oluşturabilir.

Altın rengi gözmakyajı için aşamaları takip edin;

-İlk olarak yüzünüze fondöteninizi iyice yedirip göz çevrenizi çok açık renklerde bir far sürün.Çok fazla sürmeyin hafif bir bir belirginlik olmalı.
-Altın rengi farınızı göz kapağınızdan göz çukuruna kadar sürün, far fırçası yardımıyla taşan yerleri düzeltip fazlalıkları alın.
-Altın ve dore renklerde yapılan göz makyajında gölge uygulaması yapılmalıdır.Bu renge en çok yakışan renkler ise orta kahve ve bakır renkli tonlardır.Göz çukurundan göz kuyruğuna kadar gölge renginizide uygulayınız.İki rengin birbiri ile uyumunu ve geçişisini sağlama için far fırçanız ile hafifçe üzerinden geçip düzeltiniz.
-Göz altınıza çok hafif altın ve dore renkli farınızdan ince şekilde sürünüz.Kalın ve belirgin olursa hoş durmaz.
-Siyah eyeliner ile göz çevrenizi belirginleştirip daha çekici ve etkili göz makyajı yaratın.
-Gözlerinizin iç kısımlarını hafifçe siyah kalem ile boyayın.
-Siyah bir maskara ile kirpiklerinizi daha uzun ve kıvrımlı yapın.ÖZel gecelerde ve davetlerde maskarınızı daha etkili kılmak için 2-3 kat tam kurumadan üzerinden geçin.

altın rengi göz makyajı modelleri 2014

altın rengi göz makyajı 2014

altın rengi göz makyajı modelleri

altın rengi göz makyajı 2014

altın rengi göz makyajı modelleri

Bir önceki yazımız olan Eyeliner İle Yapabileceğiniz En güzel Göz Makyajı Modelleri! başlıklı makalemizde 2014 etek modelleri, çerçeve ve doğal hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.