2020 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

A+
A-
2020 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

Style kadın olarak 2020 ‘ün en iddialı makyaj trendlerini sizler için araştırdık!

Doğal Görünen Makyaj: İlkbahar yazın makyaj trendlerinde sade doğal yokmuş gibi olan makyaj modelleri.Sizde sadelikten yanaysanız ve duru güzelliği savunuyorsanız bu makyaj trendi tam size göre.
Çerçeveli Gözler:Defilelerde en sık karşılaştığımız makyaj şekli çerçeveli göz makyajı 2020 ilkbahar yazının en iddialı makyaj trendlerinden.
Pastel Tonlar: Romantik görünmeyi seven bayanlar için 2020 ilkbahar makyaj trendlerinde pastel tonlarında makyajlarda var.Genelde göz makyajında kullanılan pastel renkler daha sade ve yumuşak görünen gözlerin makyajı.
Kırmızı Ruj: Önümüzdeki ilkbahar yaz aylarında kırmızı ruj en çok kullanılan ruj renklerinden olucak.
Turuncu Dudaklar: Yine Dudak renklerinde kırmızı ruj kadar turuncu ve nar çiçeği tonlarıda iddialı dudak makyajlarından
Beyaz Eyeliner: Daha parlak ve canlı gözlerin en iddialı rengi beyaz eyeliner trendi 2020 ilkbahar yazının etkili göz makyajları arasında olucak.

Sade Doğal makyaj

Podyumlarda en çok gördüğümüz önümüzdeki yaz defilerinin mankenlerinde doğal yokmuş gibi görünen makyajlar arasında.Sade ve doğal güzellikten yana olan bayanların 2020 ilkbahar yaz makyajı trendler arasında.Hiç yok gibi görünen makyaj trendleri bu yaz dahada rahat geçirmenizi de sağlayabilir.

pastel renkler

Pastel renkler moda ve trendlerde sık tercih edilen bir renk.İlkbahar yaz 2020 makyaj trendlerin de pastel tonlar ön planda olan makyaj tonları arasında yer alıyor.Romantik görünmeyi seven bayanlar için oldukça güzel bir tercih olan pastel makyaj tonları yazın en trend makyajları arasında.Bebek mavisi, yeşil ve sarılar, lavanta tonu, en güzel pastel makyaj renklerinden.

Kırmızı ruj

2020 ilkbahar yaz makyajında ön planda olan kırmızı ruj benim her dönem severek kullandığım bir ruj rengi.En çekici ve seksi makyajlar kırmızı rujda saklı.Mat ve parlak olarak bu yaz  kırmızı ruj rengine sizde ayak uydurun. En iddialı makyajınızı elde edin.Kırmızı ruj kullanırken göz makyajınızında bir okadar sade olmasına özen gösterin.Ama gece makyajınızda hem gözler hem dudaklar ön planda olabilir.

Turuncu Ruj Makyaj Tonları

2020 ilkbahar yaz makyaj trendleri arasında yine sıkça podyumlarda gördüğümz turuncu dudaklar yazın en güzel ruj renklerine kapılarını açıyor.Özellike beyaz tenlilere çok yakışan turuncu rujlar nar çiçeği tonları ile birlikte kullanıldığında dudaklarda harika bir görünüm kazandırdığını belirtmek isteriz.Özellikle Lorea in ruj renklerinde sıkça kullanılan bir renk.

Beyaz eyeliner ve kalem Trendi

2020 İlkbahar yaz makyaj trendlerinin çok ilginç ve güzel göz makyajına sıra geldi.Beyaz eyeliner yazın en iddialı göz makyajlarından olacağının sinyallerini şimdiden verdi.Gözlerde daha canlı ve parlak bir görüntü sağlayan beyaz renk bu yaz eyeliner de daha kalın formlarda karşımıza çıkacak.

Bir önceki yazımız olan Makyaj Hileleri İle Yüzdeki Kusurları Kapatma! başlıklı makalemizde canlı gözler, düşük kaşlar için makyaj ve hokka burun için makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.