Ünlülerin En İyi Kısa Saç Modelleri Ve Kesimleri 2020

Ünlülerin En İyi Kısa Saç Modelleri Ve Kesimleri 2020

Geçtiğimiz yıl ünlüler tarafından modellenen iyi kısa saç modelleri neler  gördük. Bu yıl 2018 ve 2020 ‘da trend olacak ve  ünlülerin de tercih ettiği en iyi  kısa saç modelleri ve kesimleri arasında sevimli bobs, şımarık peri kesim ve asi  kesim kırpılmış spor saç kesimleri. Güzellik dünyasında saç kesim ve modelleri hakkında bilfiler toplayarak hazırladığımız bu postumuzdan sonra kısa saçları sevebilirsiniz  ,ünlüler  kısa saç modellerini spor, band ve şirin aksesuarlar ile daha harika görünüyor.Bu yıl hazır kısa saç modellerine ve kesimlerine eğilim başlamışken  ünlüler tarafından tercih edilen  en iyi ve güzel kısa saç modellerini sizler için yer verdik.

JENNIFER LAWRENCE’IN KISA SAÇ KESİMİ VE MODELİunlulerin en iyi kisa sac modelleri ve kesimleri

Tüm iyi kısa saç modelleri arasında , 2020 yılı için en çok istenen saç kesim pixie kesim olmuştur. Birçok yıldız son zamanlarda bu kısa sa. kesim ve modelini tercih etmekte, açılış Jennifer Lawrence, Miley Cyrus ile ison derece favori kısa saç kesimleri arasında.

COCO ROCHA KLASIK ERKEK KISA SAÇ KESİMİ

bayanlar icin klasik erkek kesim kisa sac kesimleri 2014
Hiç klasik bir uyarlanmış erkek tipi  saç kesimi kestirmeye cesaret misiniz? Coco Rocha karar verdi ve onu bu kesim  salladı! Bu kesim için önemli nokta kısa düzgün kenarları, kulak çevresinde, temiz çizgiler, ve buna eski bir his vermek için üstüne küçük bir ekstra uzunluk eklemek. Bu çok moda ve en iyi kısa saç kesimlerinden yüz tipiolarak  küçük, dar, ya da kalp şeklinde bir yüze sahip olanlar için ideal bie saç kesimidir.

ANNE HATHAWAY KISA SAÇ KESİMİ

Anna hathaway kisa sac kesimi modeli

Onun pixie kesim kısa saç modeli çok iddialı ve şirin, Anne Hathaway bize en güzel kısa saç kesimi için ilham verdi ve bizim anneler gibi bakmadan nasıl şık kısa saç modeli yapıldığını  gösteriyor.  Bu saç stili onun yüzünü çerçeveler gibi güzel ve diğer kısa saçlara göre uzun saç gibi  yanılsamasını verir. Eğer bir peri kısa kesim için özel bir akşam yemeğinde kullanacağınız kısa saç modeli arıyorsanız bu saç çok zarif.

EMMA WATSON BEBEKSİ KISA SAÇ KESİM VE MODELİEmma Watson kisa sac modelleri 2014 2015

 Emma Watson bebeksi kısa saç modeli dünya kadınlarının ilgisini çekiyor. Emma Watson bu kısa saç tarzı gerçekten bir risk oldu. Kesim onun için cesur ama aynı zamanda onun özelliklerine çok .Yüz şekli daha yuvarlak ve oval olan bayanlara yakışan bir kısa saç kesimi.

RİHANNA KISA SAÇ KESİM VE MODELLERİ

rihanna kisa sac kesim ve modelleri 2014

 

onu değişen stil ve cesur moda seçenekler ile, Rihanna bu kısa saç stilleri için yabancı değil. Onu o körüklediğini tüm saç trendlerini belirlemek gibi zor bir özelliği var, En son kullandığı bu kısa saç modeli dünya kadınlarının da ilgisini çekiyor.

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.