Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020

Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020

2020 yılının en trend saç kesim modellerinde kahküllü saçlar var.Ama kahkülllerini kestirmeden önce önce iyice düşünmek iyi bir fikirdir. Kahküllü saç kesim modelleri 2020 ‘nin en güzel yanı sağa, sola ve düz olarak kullanabilirsiniz.Bunun yanında alnında ve göz çevresindeki çizgileri gizlemekte bire bir saç modeli.Saç tpiniz de kahkül seçimi için çok önemlidir, dalgalı ve kıvırcık saçlar için kahkül kullanımı zahmetli olabilir.Her gün dışarı kalkıp gitmek mümkün olmayacaktır, ilk önce kahküllerinizi düzleştirmeli ve kabarmasını önlemelisiniz.Yüz şekline göre kahkül kesimi de yine önemli detaylar arasında.Eğer ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsanız saçlarınızı kestirmeden önce aşağıdaki önerilerimizi ve görselleri inceleyebilirsiniz.

Yüz şekline göre kahküllü saç modelleri

Yüzünüzün şekli kahkül kesimi için uygun olmayabilir. Sizin stilist size yüz için doğru kahkül seçiminiz  ile ilgili bazı öneriler vermesi gerekir. İnce yüzler için düz kahkül kesimleri ideal iken, kalp yüz şeklindeki yüzler için daha iyi yandan kahküllü saç kesimleridir.Dar yüzler için ise ortadan ayrılmış kahkülü saç kesimleri idealdir. Sağa ayrılmış kahküllü saç kesimleri ise  neredeyse herkes için mükemmeldir.

Eğer kahküllü saç modelleri 2020 konusunda deneyimli değilseniz evde kendiniz kesmeyi denemeyin. Yüzünüzün şekline kısa veya uzun gelebilir, bunun yanın  sıra düzde kesemeyebilirsiniz. Kuaför tarafından kesilmiş olması gerekir. Ancak, daha tecrübeli iseniz evde onları hızlı bir şekilde düzeltebilirsiniz. Çünkü kısa sürede uzayacak ve düzeltmeniz gerekecek.

Saç Tipi

Kahküllü Saç modelleri , potansiyel olarak her saç tipine uygundur fakat çok kabaran ve kıvırcık saçlara önermiyoruz, kesme şeklide saçın iyi görünümü çok önemlidir. Saçlarınız seyrek ise  kahkül ekleyerek ince saçlarınızı  daha gür görünmesini sağlayabilirsiniz. Eğer daha  kalın saçlarınız varsa, kahkül kalınlığı ve boyuna dikkat ederek kesildiğinde yüzüne uygun  seveceğiniz  bir stil vermek için harika bir yoldur.

Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020

Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2014

Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2014

Kahküllü Saç

Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2014

Bir önceki yazımız olan Cilt Rengine Uygun Saç Rengi Seçimi Nasıl Olur ? başlıklı makalemizde cilt rengi, cilt rengine uygun saç rengi nasıl seçilir ve cilt rengine uygun saç renkleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.