2020 Plaj Saç Modelleri

2020 Plaj Saç Modelleri

Yaz mevsimi yakıcı sıcaklığıyla devam ederken düşündüm ki bu mevsimin bizi en çok zorladığı konulardan bir tanesi de çok sevdiğimiz ve her modellerini özene bezene yaptığımız saçlarımız. Özellikle plajlarda deneyebileceğiniz saç modelleri bu sezon yine doğal modellerden oluşuyor elbette.

plaj saçı modelleri (3)

Plaj saçı modelleri arasında örgülü modeller dikkat çekiyor bunun yanı sıra topuz modelleri, at kuyruğu ve dalgalı saç modelleri yine dikkat çeken plaj saçı modelleri arasında yer alıyor.  Yazın gelmesine henüz daha çok var fakat 2020 yazlık saç modelleri belli olmaya başladı bile.

plaj saçı modelleri (2)

Özellikle plajlarda dağınık saç modelleri yine trend olacak ancak düz saç modellerini de sıklıkla görüyor olacağız. Yazın vazgeçilmez saç modellerinden olan örgü saç modelleri bu yaza yine damgasını vuracak. Saç örgünüzü omzunuzdan aşağıya sarkıtıp plajlar da havalı bir görüntü elde edebilirsiniz.

plaj saçı modelleri (8)

Bu yaz özellikle sıkı bir şekilde toplanmış düz at kuyruğu saç modelini mutlaka deneyin. Küt ve kısa saçlar için plaj saç modasında dağınık ve dalgalı modelleri öneriyorum.

plaj saçı modelleri (14) plaj saçı modelleri (13) plaj saçı modelleri (12) plaj saçı modelleri (11) plaj saçı modelleri (10) plaj saçı modelleri (9) plaj saçı modelleri (7) plaj saçı modelleri (6) plaj saçı modelleri (5) plaj saçı modelleri (4) plaj saçı modelleri (1)

 

 

 

Bir önceki yazımız olan İlkbahar için 17 örgü saç modeli ve resimli yapımı başlıklı makalemizde kalp örgü saç modeli yapımı, örgü saç modeli yapımı ve örgü saç modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.