En Güzel Kısa Saç Modelleri 2020

En Güzel Kısa Saç Modelleri 2020

En Güzel Kısa Saç Modelleri 2020

Biz bayanlar için saçımızı kestirmeye karar vermek Özellikle kısa kestireceksek çok zordur değil mi? Acaba nasıl olurum bana yakışır mı pişman olur muyum sorularını sormaya başlarız kendimize. Sizde bu sezon da saçlarınızı kestirmeye düşünenlerdenseniz doğru yoldasınız. Çünkü 2020 sezonunda kısa saçlar çok trende olacak. 2020 sezonunda zaten her şeyin kısası trend. Maskülen trendi kıyafette olduğu gibi saçlara da yansımıştır. Saçlarınızı kestirmeye karar verdikten sonra ilk yapacağınız iş yüz şeklini baz alarak size yakışan modeli bulmaktır. Yüz şeklinize uygun olmayan bir saç kesimi size yakışmayacağı için sizi olduğunuzdan farklı gösterir ve görüntünüzün hoşunuza gitmeyen şekilde olması ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Size uygun en iyi saç modelini bir profesyonel yardımı ile belirleyebilirsiniz. Bunun için kuaförünüzün yolunu tutmanız gerekiyor. Saçlarınızın düz mü kıvırcık mı olduğunu da hesaba katarak saç kesiminizi belirlemelisiniz. Mesela düz bir saçta güzel durmayan bir saç kesimi kıvırcık saçta güzel durabilir.Ya da tam terside olabilir. Bunun için kuaförünüzde saçınızı kıvırcık yaptığınızda düz yaptığınızda ya da şekillendirici bir şeyler kullandığınızda saçınızın nasıl duracağını öğrenin.
Beğendiğiniz bir saç modelini bulup fotoğrafını kuaförünüze gösterebilirsiniz. Bu modelin size yakışıp yakışmayacağı hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca saç modelinde bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız bunu iletebilirsiniz. Böylece saçınızı kestirdikten sonra hayal kırıklığına uğramazsınız.

Kısa saçın avantajları nelerdir?
Kısa saçların estetik açıdan güzel görünmesinin yan sıra birçok avantajıda vardır.

*Öncellikle sizi modern bir kadın havasına sokar. Ayrıca kısa saç boynunuzun da ortaya çıkmasını sağlayarak zarif ve kibar görüntü verir.

* Kısa saç ile birçok görüntüyü yakalayabilirsiniz. Mesela seksi ve asil aynı zamanda da şeker
Ve cici kız görüntüsünü aynı anda yakalayabilirsiniz.

*Kısa saç yüzünüzü ortaya çıkarır ve güzelliğinizi daha çok gözler önüne sermiş olabilirsiniz. Her türlü kıyafete de yakışır.

*Kısa saçlar kullanım içinde avantajlıdır. Kolayca yıkarız ve hemen kurur. Saçlarımızı düz ya da kıvırcık yapmak istiyorsak fazla vaktimizi almaz. İstediğimiz şekli dakikalar içersinde verebiliriz.

Kısa saç modellerinin bir sürü çeşidi vardır. Kısacık erkek saçı modeli, asimetrik model, marjinal model, Hafif uzun dağınık saç modeli bunlar arasında sayılabilir.
Sizler için hazırladığımız görsellerimizi inceleyerek kısa saç modelleri hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Saçları Hızlı ve Sağlıklı Uzatmanın Yolları Nelerdir başlıklı makalemizde hızlı, hızlı saç uzatma ve hızlı saç uzatmak için ne yapılmalı hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.