Desenli/ küçük/ bez çanta modelleri 2020

Desenli/ küçük/ bez çanta modelleri 2020

Desenli/ küçük/ bez çanta modelleri 2020

Çantalarımız en önemli aksesuarlarımız değil midir? Bugün aşk ile bağlandığımız çantalarımızı seçmek için 2020’ün bayan çanta modellerini sizlere tanıtıyoruz. 2020 bayan çantalar desenli, küçük, bez modelleriyle yazın en trend aksesuarları arasında ön plana çıkıyor.Küçük cüzdan boyutunda el çantaları, etnik desenlerin ve kadın yüzlerinin hakim olduğu çantalaın yanısıra geometrik şekillerde büzgülü ve püsküll el ve zincir askılı omuz çantaları en favori modelleri arasında yer alıyor.

Hali hazırda bukadar çeşit ve şık çanlar varken insan hangisi seçeceği konusunda kararsız kalıyor.Bence günlü çantalarınız ve özel günler için takacağınız çantalardan en az bir modeli yeni sezonda edinmelisiniz.Plaj ve yine günlük seçimleriniz için bez çanta modellerini es geçmeyin derim.

Kıyafetlerde olduğu kadar çantalardada yılın trend desenlerini ve detaylarını görmek mümkün.Püsküllü ve kadın yüz resimli çantalar görmezden gelinemeyecek kadar güzel.Valentino, Gucci, Chiristan Dior, Kenzi gibi ünlü markaların çanta tasarımcıları bu sezon altın çağını yaşıyor diyebiliriz.En güzel ve büyüleyici çanta modelleri bu markalarda.Sırt çantaları her sezon bayanların tercihine farklı formlarda sunuşuyor.Bu sezonun trendi sırt çantalarda bez çantalar yazılı ve solaganlı modelleriyle dikka çekiyor.Özellikle Chanel renkli kumaş kanvas çanta modelleri bizim en forilerimiz arasında…

İşte sizler için derlediğimiz 2020’ün en güzel en trend bayan çantaları

bayan bez çanta modelleri 2014

Bir önceki yazımız olan H&M 2014 Spor Giyim Koleksiyonu başlıklı makalemizde H&M 2014, H&M Kadın Spor Giyim ve H&M Spor Giyim hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.