2020 İlkbahar/Yaz Sarı Saç Tonları

2020 İlkbahar/Yaz Sarı Saç Tonları

Her zaman olduğu gibi bu yıl da ilkbahar yaz aylarında sarı saç tonlarında saçlar sıkça tercih edilmeye devam edecek. Bu sezon sarı saç tonlarında özellikle koyu tonlar dikkat çekiyor. Ayrıca canlı renklerde de altın sarısı saç rengi bir hayli popüler.

sarı saç tonları (14)

 

Bunun yanında küllü açık sarı, küllü koyu sarı,  papatya sarısı gibi saç renkleri bir hayli popüler. Saçlarının tamamını sarıya boyatmak istemeyenler içinse balyaj, gölge ve röfle modelleri ön plana çıkıyor. Sarı saçlar diğer saç renklerine göre daha hassastır ve kolayca yıpranıp kırılabilir.

sarı saç tonları (8)

 

Bunu engellemek için sık sık bakım yapmak ve uçlarındaki kırkları kestirmek gerekir. Ayrıca yaz aylarında güneşin, rüzgarın ve deniz ve havuzun etkisiyle saçlar kurur renginde değişme görülür. Sarı saçları en çok yazın korumak sorun olabiliyor.

sarı saç tonları (18)

 

Çünkü havuz aktivitelerinde klor havuzun hijyenini sağlamak için kullanılan klor saç rengini etkileyebiliyor. Bu saç sorununu bir çok bayandan duyarız. Örneğin ; havuza girdim saçlarım yemyeşil oldu derler havuza giren sarı saçlara sahip bayanlar.

sarı saç tonları (21) sarı saç tonları (20) sarı saç tonları (19) sarı saç tonları (17) sarı saç tonları (16) sarı saç tonları (15) sarı saç tonları (13) sarı saç tonları (12) sarı saç tonları (11) sarı saç tonları (10) sarı saç tonları (9) sarı saç tonları (7) sarı saç tonları (6) sarı saç tonları (5) sarı saç tonları (4) sarı saç tonları (3) sarı saç tonları (2) sarı saç tonları (1)

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Su Dalgası Saç Trendi 2020 başlıklı makalemizde dalgalı saç modelleri, Saç Modelleri ve su dalgası saç modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.