Muhteşem Dumanlı Göz Makyajı Modelleri 2020

A+
A-
Muhteşem Dumanlı Göz Makyajı Modelleri 2020

Dumanlı gözler, öz makyajı arasında  istediğiniz zaman yapabileceğiniz en güzel ve çekici makyajlardan. Bu gündüz, rahat, ofis de, özel gece veya parti makyajı gibi farklı ortamlarda uygun görünmesi için bir çok muhteşem dumanlı göz makyajı modelleri vardır. Onlar gözlerin etrafında sadece karanlık bir karmaşa ile biter. Dumanlı gözler,  aslında yapması oldukça kolay.Bazı kadınlar dumanlı göz makyajı yapmaktan korkarlar.Dumanlı göz oluştururken aslında, mükemmellik endişelerinizin en az olacağı seksi ve hoş bir makyajdır.. Eğer muhteşem dumanlı gözler yapmak konusunda endişeleriniz varsa aşağıda verdiğimiz ipuçlarına bir göz atın, bu öneriler ile mükemmel bir görünüm oluşturabilirsiniz. Nasıl merak ediyor musunuz ?

  • İlk önce mutlaka gözleriniz ile başlayın -İlk olarak gözleriniz de makyaj kalıntısı olmadığından emin olun. Dumanlı göz genellikle koyu göz farı renkleri ile yapılıyor, Bir dumanlı göz göz yaparken, yüzünüzün temiz olduğundan emin olun.

muhtesem dumanli goz makyaji modelleri 2014

  • Göz astarı kullanın – Eğer bir dumanlı göz makyajı görünümü istiyorsanız  koyu renkler kullanmalısınız çünkü, bu göz farı rengi yerinde kalır ve yanaklarınıza ya da alın gibi yüzünüzün etrafında başka bir yere göre aynı olmadığı önemlidir. Bu yapabilmek için, prime gözleriniz var. Gözlerinizin üzerine astar kullanılarak kırışmasını önleyip makyaj tutmaya yardımcı olacaktır. Bu renkler daha canlı görünmesini sağlayacaktır ve tabii ki, makyajın gün boyu yerinde kalmasını garanti edecek.

dumali goz makyaji nasil yapilir

dumali goz makyaji

  • Tatlı kirpikleri ile vamp – Eğer gözlerinize ana odak yapmak için gidiyorsanız, siz de farı biraz dışarı sürebilir ve gerçekten daha göz önünde yapabilirsiniz. Kirpiklere hacim verici ve uzatan maskaralar ile bir kat daha ekleme yapmak dumanlı gözleri daha  seksi ve ateşli görünmesi için harikabir yoldur. Top Top Olan  kirpiklere önlemek için her kat sürüşte yeniden uygulama arasında kirpiklere taradığınızdan emin olun.

dumanli goz makyaji

dumali goz makyaji 2014

 

 

  • Işıltılı ve parlak dumanlı göz makyajı yapmak –  sizin dumanlı göz yapmak için gerçekten çok güzel başka bir yol, biraz  ışıltı eklemek ve ona parlaklık vermektir.Göz kapaklarınız için metalik rengi göz farı seçin. Ayrıca gözlerin hattına glitter eye liner kullanabilirsiniz. Parlak ve pırıltılı olanları ile koyu kombine  renkler parti görünümü için idealdir.

isiltili dumali goz makyaji

isiltili dumanli goz makyaji yapimi

  • Yüzünüzün geri kalanını basit tutmak – Gözleriniz  zaten ağır olduğundan ve dramatik olduğundan,  başka bir şey odağı almak yerine  dikkatleri gözlerinizde tutacaksınız. Bu Yüzden yüzünüzün geri kalanını basit tutmalısınız. Nude çıplak dudak, bazı hafif allık ve genel olarak hafif ürünler sürmelisiniz. Böylece tüm dikkatler gözde kalır.
    dumali goz makyaji 2015
    dumanli goz makyaji modelleri 2014 2015
  • dumanli goz makyaji yapimi

Bir önceki yazımız olan Koyu saç renkleri için makyaj modelleri başlıklı makalemizde koyu, koyu saç rengi için makyaj ve makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.