Yaz Mayo Trendleri 2020

A+
A-
Yaz Mayo Trendleri 2020

Yaz geliyor ve plajlar bizi bekliyor. Hazır mısınız? Tatil sezonu boyunca edindiğimiz tüm ekstra kilolardan kurtuldunuz mu? Ayrıca, 2020 yaz mayo modelleriniz hazır var mı? Eğer mükemmel bir mayo arayışında iseniz, dışarı alışveriş çılgınlığına gitmeden önce, bu yılki 2020 mayo stilleri ve tasarımları için, ne trend ve popoüler keşfetmek ister misiniz ?. Aşağıda bizim hızlı rehberimiz 2020 yaz mayo trendlerine bir göz atın.

Yüksek bel mayo ve bikiniler– yüksek bel bikini altları da 2020 yılın dada yapılmıştır. Geçen sezon  çok popüler olan yüksek bel binileri bu yılda plajlarda sıkça göreceğiz.Kilo sorunu olan tüm tüm bayanlar için harika bir haber. Bu yaz mayo ve bikinilerde Saç bandı üstleri, yüksek belli üstleri ile oldukça harika tasarımlar var… Eşleştirme üstleri ve altları süper sevimli, aynı zamanda mayo bikini üstleri ve altları karıştırıp ve eşleştirme  yaparak daha heyecanlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

2014 yuksel bel mayo ve bikini

 

 

yuksel bel bikini 2014

Çapraz- bantlı mayo – çapraz-bant tarzı mayolar 2020 yaz mayo trendleri arasında en popüler olanları.Karar vermek biraz zor olabilir ama emin olun seksi ve en ilginç stilleri ile sizi etkisi altına alacaktır. Çapraz-bantlı mayolar özellikle zayıf kadınlar  kadınlar için mükemmel eğrileri ve illüzyon oluşturabilecekleri muhteşem tercihlerden.

capraz bantlı mayo modelleri 2014

capraz mayo modelleri 2014

Transparan Mayo- örgü mayo – transparan  ve örgü  mayo, riskli almak isteyenler için harika , nasıl göründüğünü anlamak için denemek isteyebilirsiniz. Hepimiz artık bu  transparan mayolar 2020 yaz için sıcak trendlerinden biri olacak ama muhafazakar bir kadın için fazla gibi görünüyor . Seksi bir tül detaylı ve transparan mayo, biraz daha çekici vücut göstermek için güzel bir meydan okuma olacaktır.

2014 yaz tul mayo modeleri

transparan mayo modelleri 2014

 

Tek parça kesik mayo modelleri– tek parçamayo ve  bikiniler bir klasik ama klasik de, bazen sıkıcı olabilir. Çarpıcı kesme detayları olanları tercih ederek veya evde  düz  modelleri keserek tasarlayabilirsiniz. bu kesik önde veya arkada olsun farketmez, mayoda  bir delik ve kesik yapmak yada küçük bir şerit plajda size tüm gözleri üstünüze çekecektir emin olun.

 

2014 mayo modasi

2014 siyah mayo

cut out kirmizi mayo

kesik mayo modelleri 2014

 

2014 yaz mayo trendleri

 

Bir önceki yazımız olan 2020 Yaz Beyaz Elbise Modelleri başlıklı makalemizde beyaz elbise ve yazlık beyaz elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.