Yeni Örgü Saç Modelleri 2020

Yeni Örgü Saç Modelleri 2020

Yeni örgülü saç modelleri ilkbahar ve yaz günleri için harika ve romantik !

Klasik demode saç modellerinden sıkıldıysanız, modern yorumlanmış yeni saç örgü modelleri profosyoneller’in seçtiği tasarımlarda sizlere ilham vermek adına blogumuz da…

Güncel olarak takip ettiğimiz örgü saç modellerini yeniden güncelliyoruz, örgü topuz, balıksırtı, mısır örgüsü, fransız saç örgüsü ünlü kuaförlerinden en gözde saçları arasında.Gelin adayları için harika örgü topuzlar, günlük kullanım için örgü saç modelleri hepside birbirinden güzel ve romantik.

Saç Bandı ve Örgü

bantli sac orgusu modelleri

 

Önce saçlarınızı düzleştirin ve ortadan ikiye bölüp aşağıya doğru örün, saçlarınız kısa ise ek saç takabilirsiniz.Saç örgünüzün daha parlak ve yumuşak görünmesi için örerken parmak uçlarınıza saç kremi sürün.Saçlarınızı yana alın. Son olarak saç bandı veya taç ile daha şık görünüm yaratın!

İki Uçlu Örgü Topuz

iki uclu ensede orgu topuz

Maskülen görünümlü bu iki uçlu örgü topuz modelini evde yapmak için saçlarınız çok az nemli bırakın ve arkaya doğru saç köpüğü sürerek tarayın.Saçlarınızın en üstünü istediğiniz yöne doğru ayırın.Enseye yakın kısımı tekrar ikiye ayarın.Saçlarınızı sıkıca örün ve enseye yakın kısımda iki küçük örgü topuz yapın.Dışarıya taşan saçları düzeltmek için saç spreyi veya jöle kullanın.

Balık Sırtı Topuz Modeli

balik sirti topuz modeli

Balıksırtı saç örgüler en güzel örgülü saç modellerinden.Yaz kış rahatlıkla kullanabileceğimiz balıksırtı saç örgüsü özellikle özel günlerde topuz modeli kullanabiliriz.

Bu saç modelini yapmak için  önce saçlarınızı ensenizden ikiye ayırın. Her iki saçı da balıksırtı örün. Örgüleri çapraz bir şekilde kulağınızın arkasından tel toka ile tutturun ve dışarıda kalan örgüleri lastikli kısımları görünmeyecek şekilde kıvırıp tutturun. Saçınıza sprey sıkın.

Yarım Toplu Örgü Saç

orgulu yarim topuz modeli 2014

 

Daha  hoş ve kadınsı bir tarz için yarım toplu örgülü saç modelleri idealdir. Kadınsı ama dağınık bir saç stili yapmak için kalın dalgaları örgülü yarım bir topuz ile daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu saç modeli için saçlarınızı şekillendirici köpükle iyice ıslatın ve kalın bir saç maşasıyla uçları açıkta kalacak şekilde kıvırın. Kulaklarınızın tam üstünden iki tutam saçı örün ve uçlarını lastikle tutturun. Sonra bu iki örgüyü birleştirin.Saç uçlarından hafifçe örülmemiş bir kısım bırakarak ve birleştiği kısımın etrafına dolayarak çiçek şeklini verebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Bukleli ve Kıvırcık Doğal Saç Yapmanın Yolları başlıklı makalemizde doğal bukleli saç yapımı, doğal dalgalı saç yapımı ve evde bukleli saç yapımı hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.