Logolu Tşört Modası 2020

A+
A-
Logolu Tşört Modası 2020

Yeni Moda Logolu Tşört Modelleri

İlkbahar yaz modasında logolu ve sloganlı tşörtler yılın gözde bayan tişört modelleri arasında.Sloganlar ve logolar aksesuarlardan kıyafetlerde hoş ve spor dokunuşlarıyla daha bir şık görünüyor.Kadın 2020 ilkbahar yaz modasında sıkça sokaklarda göreceğiniz bu tişötlerden sizler için ilham alabileceğiniz yeni kombinler ve stiller hazırladık.Ünlü markaların logoları ve desenli grafik baskılı tişörtler tüm bayanların ilgisini çekmeyi başardı.

bayan logolu tsort modelleri 2015

Tişörtlerin tam ortasına konumlandırılmış büyük ve dikkat çekici logo trendi en çok markaların logolarıyla dikkat çekiyor. Marka logolu tişörtleri bulunan tasarımcılar arasında; YSL, Chanel ve Kenzo başı çekiyor. Ancak, tişört ve Sweat’lerinde marka logosu kullananlar sadece lüks tasarımcılar değil. Ulaşılabilir markalar da kendi logolarını dikkat çekici bir şekilde tişörtlere taşıyorlar. 90’ların en önemli parçalarından olan, dikkat çekici büyüklükte Adidas ve Nike logolarına sahip tişörtler de sokak modasında sık tercih ediliyor.

nike bayan tsort modelleri 2014

Sezonun logolu tişörtlerinde siyah ve beyaz rengin baskın olduğunu da söylemek gerekiyor. Beyaz üzerine siyah baskılı logolar ya da tam tersini görebilmek mümkün. Bu arada, geçtiğimiz yıllarda başlayan markalarla yapılan kelime oyunları da devam ediyor.  Henüz bu tarz bir tişört edinmediyseniz, 2020 ilkbahar/yaz sezonu böyle bir parçayı gardıroba eklemek için harika bir zaman!

Bir önceki yazımız olan 2020 Kol Saati Modelleri başlıklı makalemizde kol saati modelleri ve saat modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.