Farklı Saç Modelleri ve Stilleri 2020

Farklı Saç Modelleri ve Stilleri 2020

Farklı Saç Modelleri ve Stilleri

Bu yazımız da saç renginden sıkılan farklı tarzları denemek isteyen bayanlarımız için hazırladık. Saçların kesilmesine bile gerek olmayan birkaç tüyo ile değişik bir tarz elde edebilirsiniz. İte saçlarınız için eğlenceli tarzlar.

Saç ayrımınızı değiştirin: Bundan ne olur ki diye düşünmeyin. Saç ayrımını değiştirmek basit ama etkili bir yöntem. Saçınızı ortadan ayırıyorsanız yandan ayırmayı deneyin ya da yandan ayırıyorsanız ortadan ayırın. Bu küçük değişiklik bile sizi farklı gösterecektir.
farkli sac modelleri ve stilleri 2014
Hacimli bir saç için köpüklü saç modeli: Sadece bir köpük bile saçlarınızın dolgun ve hacimli görünmesini sağlayabilir. Nemli olan saçınıza bir avuç köpük sürün. Daha sonra başınızı öne doğru eğin. Bu şekilde köpüğü saçınıza iyice yedirin. Saçlarınızı geriye atın. İşte harika hacimli ve dolgun saçlar.
farkli sac modelleri ve stilleri
Saçınızda ahenkli gölgeler yaratın: Koyu bir saça sahip iseniz çok açık renk gölge size uygun olmaz. Doğal saçınıza uygun ahenkli gölgeler yapmalısınız.
koyu sacta hafif balyaj
Saçınızın parlak görülmesini sağlayın: Saçlarınızı yıkayıp kuruladıktan sonra parlak ve canlı görülmeleri için sprey sıkın. Böylece saçınızdaki kırıkları ve cansız görüntüyü saklayarak parlak saçlar elde edeceksiniz.
parlak saclar yapma
Saçlarınızı kıvır kıvır yapın: Kıvırcık saç hem hacimli ve dolgun hem de havalı durmaktadır. Önce saçlarınızı eşit şekilde bölümlere ayırın daha sonra her bir bölümünü sıcak bigudi ile sarın. Soğumasını bekleyin ve bigudileri saçınızdan ayırın. Kıvır kıvır havalı saçlar elde edeceksiniz.
.kivircik sac stilleri 2014
Islak görünümlü saçlar yaratın:  Nemli olan saçınıza sprey sıkarak parmaklarınız ile saçlarınızı iyice karıştırın. Islak saçlar değişik ve hoş bir tarz gerçekten.
islak gorunumlu sac modelleri 2014
Saçlarınızda bandana kullanın: Kıyafetinize uygun olarak seçeceğiniz bir bandana tüm havanızı değiştirebilir. Saçlarınızı geriye doğru tarayın ve saçınızın başlangıç çizgisinden çok az geriye gelecek şekilde bandananızı takın.
sac aksesuarlari ile sac modelleri 2014
Saçlarınızda aksesuarlar kullanarak renklendirin: Pırıltılı bir toka, saç yüzükleri ya da rengârenk tokalar saçlarınızın havasını değiştirerek canlı ve renkli görülmesini sağlarlar.

farkli sac modelleri ve aksesuarlari 2014

Bir önceki yazımız olan 2020 Yazının Moda Saç Modelleri başlıklı makalemizde 2014 saç, 2014 Saç Modelleri ve moda hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.