2020 Yaz Beyaz Elbise Modelleri

A+
A-
2020 Yaz Beyaz Elbise Modelleri

Yeni sezon beyaz elbise modellerini masaya yatırdık!

Yazın en güzel ve rağbet gören elbiseleri hiç şüphesiz beyaz elbiseler.Üzerinde mini mini desenleri olan modellerin de aynı beyazın etkisini hissedebilirsiniz.Güneşte bronzlaşan teninizde melek gibi görünürken aynı zamanda  size feminen bir dokunuşta katar.İşte yazın en trend beyaz elbise modelleri…

Askılı beyaz yaz elbiseleri…

“Slip Dress” olarak da bilinen askılı elbiseler , beyaz renkleri  bu yazın en çok dikkat çeken elbise modeli. İncecik askıları, farklı çeşitte kumaşlarıyla bir çok tarzda bayan hitap ediyor.

yazlik beyaz elbiseler 2014

 Yaz sıcak geçiyor  ve güneşi çekmeyen şık beyaz elbiseler yine gözdemiz oluyor. Her yıl daha da güzel yazlık beyaz elbise modelleri ile biz kadınların kalbini çalıyor.. .2020 için yükselen trendlerinden biri de örgü dantel beyaz elbiseler. Lütfen örgü istediğiniz şekilde giyin, kafesli beyaz elbiseler, kırpılmış beyaz elbiseler, , üstü kapalı bir şirin yazlık beyaz dantel elbise hepiside ister plajda ister özel günlerde giymek için harika ..

Dantel Ve Örgülü Beyaz Elbiseler

beyaz mini yazlik elbise 2014

Maxi Beyaz Elbiseler

yazlik salas beyaz elbise modelleri 2014Maxi beyaz elbise modelleri yaz aylarının her daim popüler elbiselerinden. Genç kızlar ve her yaştan kadınların tarzına uygun çeşitte uzun beyaz elbise modellerini tüm markaların yaz koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

beyaz salas kisa elbise modelleri 2014

Beyaz yaz elbiselerinizi canlı renklerde aksesuarlar ile kombinleyip hareketlendirebilirsiniz.

yaz beyaz elbise modelleri 2014 1

Bir önceki yazımız olan Yazlık kot şort modelleri 2020 başlıklı makalemizde bayan kot şort, jean şort ve kot şort hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.