2020 Yaz Trendleri (Sokakta)

A+
A-
2020 Yaz Trendleri (Sokakta)

2020 Yaz Trendleri…Bir kez daha ‘merhaba yaz’ çünkü burada iken kucaklaşalım sezon keyfini çıkaralım.Yaz geldi Tüm trendler harika…Ve evet, hepsi tekrar, serin, rahat ve hafif giysiler ! Biz dondurucu soğuk hava ve bizi kucaklayan ağır kumaş ile sıkışmışken, neden biraz kendinizi neşelendirmeyelim ve  bu muhteşem yaz günleri için gardırop artık hazır olmalı? İşte 2020 yaz sokak moda trendleri .

  • Fütüristik tarzı parçalar – bu önümüzdeki yaz, tüm pist üzerinde ve sokaklarda yanar döner parçaları görmek için bekliyoruz. Giysi ya da cüzdan ve ayakkabı gibi aksesuarları olsun, fütüristik tarzı parçalar büyük yaz  trendlerinden biri olarak mutlaka görücez.futuristic yaz trendleri
  • Örgü yaz sıcak veher yıl daha sıcak olmaya devam ediyor – ne kadar kavurucu sıcak vardı geçen yaz hatırlıyor musunuz? Bu yıl daha sıcak olmasını bekliyoruz. 2020 için yükselen yaz trendlerinden biri çekici örgü  elbiseler, bluzlar ve etekler var… Evde kendiniz  istediğiniz şekilde örgü  elbise ve bluz yapabilir giyebilirsiniz, bir kafesli örgü  kırpma üst plaj için harika olur veya   üst kapalı şirin yazlık elbise  giyin. Örgü ve dantel giyseler bu yazın  trend parçalarından.

 

yazlik orgu bluz 2014

Muhteşem yazlık örgü bluz ve elbise !

yazlik orgu elbise 2014

  • Bilek boy etek – Eğer bahar için daha kadınsı siluetleri arıyorsanız Yaz 2020 moda sahne için bile boy etek modelleri süper.. Midi bir etek giymek seksi girly tarzı için harika bir yoldur. Güçlü ve stil sahibi şık  bir görünüm elde etmek için, ya da o rahat daha spor olmak için gömlek giyebilir yada yaz trendi kırpma üstleri ile onları giyebilirsiniz.
    yazlik bilek boy etek 2014
    yazlik orta boy etek modelleri 2014
  • Geometrik Desen – nasılsa ‘haute couture’ çığlıkları, yapılandırılmış bir görünüm yaratmak için harika ? Yaz gardırop eklemek için kendinize geometrik desenler ve ayrıntıları olan bazı sevimli ve şık kıyafetler aldığınızdan emin olun. Temiz, geometrik hatları ile her şey bu yaz daha şık görünümlü olmak için mükemmel.

geometrik desenli yazlik elbise modelleri 2014

Geometrik desenli bol pantolon modeline bayıldım, kısa üstle çok havalı ve uyumlu görünüyor.!
yazlik geometrik desenli bol pantolon modeli 2014

  • Atletik spor tarzı yaz kıyafetler: – Spor girly moda parçalar için bu yaz harika altarnatifler bulunuyor.  . Mutlaka atletik spor bir kombin  oluşturmak için mutlaka her şeyiniz spor parçalar olmak zorunda değil.. Beyzbol etekler, kolej ceketler, tenis etek ve ya da spor ayakkabı sadece yaz gardırobunda var mı emin olun. Bu tarz rahat bir spor kombin gün için şık bir stildir.
    spor tazr yaz kiyafet modelleri ve kombinleri 2014

Pastel renkli ve desenli Kalem Etekler

yeşil-kalem-etek

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.