Dantel Şort Modelleri 2020

A+
A-
Dantel Şort Modelleri 2020

2020 Dantel Şort Modelleri

Yaz aylarında en fazla tercih edilen şortlar bu sene dantelin büyüsüne kapılıyor. 2020 dantel şort modelleri çok daha romantik ve şık bir havaya bürünmek isteyenlerin tercihleri arasında. 2020 dantel şort modelleri arasında özellikle ön plana çıkan renkler siyah ve beyaz. İlk önce dikkati üstünüze mi yoksa altınıza giydiğiniz şorta mı çekeceğinize karar verdikten hemen sonra renk ayrıntısını seçebilirsiniz; çünkü siyah renk dantel şort modelini göstermeyen bir tercih olacaktır. Beyaz dantel şortlar ise daha fazla ön plana çıkarak tüm dikkati toplayan bir ayrıntıyı gözler önüne serer.

bol dantel sort modelleri 2014
2020 dantel şort modelleri ile çok hoş ve şık bir görünüm yakalamak mümkün. Şort kombinlerini gerçekleştirirken renkten sonra en çok tercih ettiğiniz ayakkabı ile spor ya da şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

yazlik dantel sort modelleri 2014

Dantel şortunuzun üzerine bol bir bluz giyip, altına da tercih ettiğiniz spor ve açık bir sandalet ayakkabı ile çok salaş bir görünüm elde etmek mümkün. Tam tersi şık bir görünüm elde etmek isteyen bayanlar ise bu kombinlerini sade bir bluz ve yüksek topuklu ayakkabı ile elde edebilirler.

krem rengi dantel sort modelleri 2014

Bir önceki yazımız olan 2020 Dar Paça Tulum Modası başlıklı makalemizde 2014, 2015 ve tulum modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.