2020 İlkbahar / Yaz Sezonu Gelinlik Trendleri

2020 İlkbahar / Yaz Sezonu Gelinlik Trendleri

2020 İlkbahar/ Yaz Sezonu Gelinlik Trendleri

2020 ilkbahar yaz gelinlik modellerinde çapraz sırt dekolteli gelinlikler, renkli gelinlikler, v sırt dekolteli gelinlikler, kalp sırt dekolteli gelinlik modelleri ve kısa gelinliklikler çok trend!

Düğün günü bir bayan için hayatının en önemli anlarından biridir. Bu günü hafızanıza kazıyacak en önemli şey kesinlikle gelinliğinizdir. Bu özel gün için seçeceğiniz gelinlik öncelikle içersinde kendinizi prenses gibi hissettirecek özellikte olmalıdır. Gelinliğinizi seçerken çok dikkatli ve özenli olmalısınız çünkü bu gecenin tekrarı olmayacaktır. 2020 İlkbahar /yaz sezonu Gelinlik Trendlerine genel olarak baktığımızda modern ve sade modeller ile karşılaşıyoruz. Bir kaç sezondur zirveden inmeyen dantel yine bu sezonda özellikle gelinlik kollarını süslemeye devam edecek.  Bu yazımızı bu sezonda gelin olacak bayanlarımız için hazırladık sizde bu en özel gününüzde gelinliğinizi seçmek için 2020 İlkbahar /Yaz Sezonu Gelinlik Trendleri adlı makalemize göz atmadan geçmeyin hayalinizdeki gelinliğiniz beklide buradadır. İşte seçenekler ile 2020 İlkbahar /yaz sezonu Gelinlik Modelleri.

Çapraz sırt dekolteli gelinlik trendi: Sırt kısmında çapraz şekilde dekoltesi olan gelinlikler oldukça değişik bir tarzda tasarlanmıştır. Sırt kısmında dramatik görüntüleri olan gelinlikler oldukça trendde. Bunlar içinde en göze çarpanı ise sırt kısmında çapraz şekilde dekoltesi bulunan gelinlikler. Sırtının güzelliğine güvenen ve gelinlikte değişik asil bir görüntü isteyen bayanlar seçenekleri arasına çapraz sırt dekolteli gelinlikleri almalıdırlar. 2020 gelin saçı modelleri konumuzu incelemek isterseniz  tıklayın!

sırtı çapraz ip dekolteli gelinlik modeli

V dekolteli gelinlik trendi: Gelinlikte dekolte bu sezonda oldukça çok kendini gösteriyor. Sırt dekoltelerinin yanında derin V yaka şeklindeki gelinliklerde bu sezonun gözdelerinden olacak. V dekoltesi tül detayı ile kapatılan modeller de var. Fazla abartıya kaçmadan tasarlanmış V yakalı dekoltesi bulunan gelinlikler gerçekten hoş ve sade bir masumluk veriyor.

v sırt dekolteli dantel gelinlik 2014 2015

Kısa gelinlik trendi: 2020 İlkbahar /yaz sezonu Gelinlik Trendlerinin modern görünümlü olacağını daha önce söylemiştik. Kısa gelinliklerde bunun bir örneği. Omuz dekolteli dizin üstünde biten gelinlikler bu sezonda oldukça trendde olacak. Hafif kabarık görüntüsü ve kollardaki dantel detayları ile kuğu gibi görüneceksiniz

2014 kısa gelinlik modelleri

Balık etek gelinlik trendi: Bu sezon gelinliklerde kabarıklık çok fazla görülmeyecek. Bunun yerine balık etek şeklindeki gelinlikler çok daha fazla ön planda olacak. Feminen tarzdan hoşlanan bayanlar için kesinlikle iyi bir seçenek olacak.

2014 balık gelinlik modelleri

Uzun kollu gelinlik trendi: Uzun kollu gelinlikler bu sezonda oldukça sık karşılaşacağımız gelinlik modellerinden. Uzun kolların tasarımında dönemin modası olan dantel kullanılmıştır.

2014 ilkbahar yaz uzun kollu gelinlik

Eldivenli gelinlik trendi: Hatırlayacaksınız eldiven eskilerde kullanılan bir gelinlik aksesuarıdır. 2020 İlkbahar /yaz sezonu Gelinlik Trendlerinde eldiven aksesuarı tüm hızıyla gözdeler arasına giriyor. Eldivenlerde tül dantel ve siyah eldivenler ağırlıkta olacak. Nostaljik görünüm ile günümüzün trendleri çok güzel şekilde harmanlanarak farklı bir tarz elde edilmiştir.

ilkbahar yaz uzun eldivenli gelinlik modelleri 2014

Monokrom gelinlik trendi: Monokrom gelinlikler farklı tasarımları ile görücüye çıkıyor. Sizde klasik düşünceye sahipseniz yani gelinlik muhakkak beyaz olmalı diyorsanız Siyah beyaz gelinlik tasarımları sizi şaşırtabilir. Feminen ve şık görüntüsü ile dikkat çeken monokrom gelinlikler geleneksel olanın dışına çıkmak isteyen bayanlar için oldukça iyi bir seçenek.

2014 ilkbahar yaz gelinlik

Renkli gelinlik trendi: 2020 İlkbahar /yaz sezonu Gelinlik Trendlerinde gelinlik beyaz olur anlayışı yıkılmıştır. Monokrom trendinin yanı sıra renkli gelinliklerde bu sezonda oldukça ilgi göreceğe benziyor. Pastel tonlar sezonun gözde renkleri olarak gelinliklere de yansımıştır Gelinliklerde en çok pastel pembe, gök mavi, uçuk sarı ve krem tonları tercih edilmiştir. Sizlerde klasik çizgilerin dışına çıkmak ve sıra dışılığınız ile dikkat çekmek istiyorsanız renkli gelinlikler tam size göre.

2014 ilkbahar yaz renkli gelinlik modelleri

Bu en güzel gününüzde gelinliğinizi seçerken sizler için hazırladığımız 2020 İlkbahar /Yaz sezonu Gelinlik Trendlerine göz atmadan karar vermeyin.

Bir önceki yazımız olan Victoria Beckham 2020 Sonbahar Kış Koleksiyonu başlıklı makalemizde 2014, bayan giyim ve koleksiyon hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.