2020 Balmain İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu

A+
A-
2020 Balmain İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu

2020 Balmain İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Balmain’i Moda dünyasında asi ruhu ve keskin çizgileri ile hatırlıyoruz. Balmain bu sezon tarzında değişiklik yaparak romantik bir havaya bürünmüş ve yumuşak hatlar kullanmaya başlamıştır. Sizde Balmain’in bu değişik tarzını merek ediyorsanız sizler için araştırdığımız 2020 Balmain İlkbahar/Yaz Koleksiyonu makalemizi mutlaka okumalısınız.

Genel olarak bakacak olursak Balmain bu sezonda sokak tarzına daha yakın olan, giyilebilir ve romantik havaya bürünmüş tasarımları ile dikkat çekiyor. Yine koleksiyona genel olarak baktığımızda dikkat çekenler arasında ışıltılı fileler, kloş ve anvelop etekler, kareli döpiyesler, peplumlar, kazayağı deseni, bomber ceketler, örgü kazaklar, işlemeli üstler, deri ve Jean salopetler, swearskirtler yer alıyor. Değişik tarzları yumuşak hatları ve romantik görüntüleri ile siz bayanların gözbebeği olacaktır eminiz.

Balmain koleksiyonu renk olarak incelediğimizde ise siyah ve beyaz renkler pudra, dore buz mavisi gibi renklerin ağırlıkta olduğu görüyoruz. Keskin omuzlar ve işlemeli gece elbiseleri ile gerçek dünyaya ulaşmak hedeflenmiştir. Tasarımlara asi bir yön katan bel bilek ve boyun çevresinde kullanılan zincirlerdir. Fakat bu asi yönü diğer sezonlar ile karşılaştırdığımızda daha yumuşak hatlı olduğunu kolayca görebiliyoruz. Hatlar yumuşayarak romantik bir havaya bürünmüştür. Tasarımlara Buz mavisi, pembe, volan, tül, dantel ve piyedepullarla romantik bir hava katılmıştır.

Örgü, deri,file,kot,ipek baslı ve kapitone gibi materyaller ile tasarlanmış olan parçalarda işlemeler,asimetrik kesimler,zincir detayları ve tüylerle hareketlik kazandırılmak amaçlanmıştır. Üstler ve örgü kazaklar kapitone etekler ile kombine edilmiştir. İşlemeli üstler ise Jean etek ve elbiselerle mükemmel şekilde kombinlenmiştir.

Kıyafetlerle aksesuarlardaki renkler arasında uyum sağlanmıştır. Kıyafette olduğu gibi aksesuarlarda da renk olarak dore rengi zincirler ağır basmaktadır.

Özellikle ayakkabıda kısa botlarda kullanılan dore detaylar,file,zımba, dantel kullanımı ile çok değişik tarzlar elde edilmiştir.

Sizlerde 2020 Balmain İlkbahar/Yaz Koleksiyonuna kayıtsız kalmak istemiyorsanız sizler için hazırladığımız görsellerimizden de yola çıkarak Balmain koleksiyonun asi gibi görünen fakat romantizm ile yumuşatılmış hatlarını baz alarak kendi tarzınızda kullanabilirsiniz. Asi yumuşaklığın değişik tarzını çok beğeneceğinizden eminiz.

balmain 2014 ilkbahar yaz bayan elbise modelleri balmain 2014 ilkbahar yaz bayan koleksiyonu balmain 2014 yaz bayan giyim koleksiyonu

Bir önceki yazımız olan 2020 İlkbahar / Yaz Sezonu Gelinlik Trendleri başlıklı makalemizde 2014, bahar ve düğün hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.