2020 Sezonu Kısa Abiye Modelleri

A+
A-
2020 Sezonu Kısa Abiye Modelleri

2020 yaz sezonu kısa abiye modelleri koleksiyonu bol dekolteli ve cesaret isteyen modellerden oluşuyor. Transparan kısa abiye modelleri 2020 sezonu için dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Pembeler, fuşyalar ve yeşil tonların ağırlıklı olarak tercih edildiği yeni sezon kısa abiye modelleri diz hizasında ya da daha mini formlarda tasarlanmış.

minielbise2

İpek şal detaylarıyla daha havalı bir görünüm sağlayan kısa abiye modelleri yaz sezonunda en çok dikkat çeken modellerden biri. Düğün, nişan, kına gecesi ya da benzer organizasyonlarda bayanların tercihlerine göz attığımızda görüyoruz ki tek omuzu askılı kısa abiye modelleri de çok tercih ediliyor.

mini elbise14

2020 yaz sezonu kısa abiye modelleri koleksiyonu tek omuz askılı modeller açısından incelediğimizde tek renk olanlara rastladığımız gibi iki farklı renk kumaştan tasarlanan modellere de rastlamak mümkün.

mini elbise13

Tek renk olarak tasarlanan yaz sezonu kısa abiye modelleri farklı renk kemerle kombinlenerek farklı bir model elde etmek de mümkün.  Bu sezon kısa abiye modellerinde özellikle payetli modeller bir hayli dikkat çekiyor.

.mini elbise modelleri minielbise3 mini elbise15 mini elbise12 mini elbise11 mini elbise10 mini elbise9 mini elbise8 mini elbise7 mini elbise6 mini elbise5 mini elbise4 mini elbise1

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.