2020 Yırtık Jean Pantolon Trendi

A+
A-

Yırtık jeanlerin modası hiçbir zaman geçmiyor. Ancak bu sene bu pantolonları sadece ilkbahar yaz aylarında değil aynı zamanda kış aylarında da giyebileceğiz. Ben özellikle dar paçalı yırtık jean üzerine siyah bir bluz ve leopar desenli bir aksesuar kombinini çok şık ve havalı buluyorum.

yırtık jean modelleri (8)

Fakat bol paçalı yırtık jeanler de bu sene çok moda. Sivri burunlu topuklu ayakkabılarla da trend bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer yırtık bir jeaniniz yoksa boşuna masraf yapmayın. Eski bir kotunuzu dilediğiniz gibi keserek kendi yırtık jeaninizi yaratabilirsiniz.

yırtık jean modelleri (12)

Bu sezon ayrıca yırtık pantolonlarda dizden yırtık boyfriend modeller son derece öne çıkıyor. Bu sezon günlük kombinler de yırtık pantolon modelleri sıkça karşımıza çıkıyor.

yırtık jean modelleri (5)

Bu sezon yırtık jean modellerinde renklerde çeşitlilik gösteriyor. Özellikle jean pantolon modelleri açık renkler dikkat çekici. İlkbahar yaz için açık renkler favori jeanler arasında yer alıyor. Koyu tonlu modellerde de öne çıkan pek çok stiller dikkat çekiyor. Görsellerimizden bu modelleri inceleyebilirsiniz.

yırtık jean modelleri (1) yırtık jean modelleri (2) yırtık jean modelleri (3) yırtık jean modelleri (4) yırtık jean modelleri (6) yırtık jean modelleri (7) yırtık jean modelleri (9) yırtık jean modelleri (16) yırtık jean modelleri (15) yırtık jean modelleri (14) yırtık jean modelleri (13) yırtık jean modelleri (11) yırtık jean modelleri (10)

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.