Bohem Tarzı Kıyafet Stilleri 2020

Bohem Tarzı Kıyafet Stilleri 2020

Bohem stili kıyafet modelleri 2020 ilkbahar yaz aylarının trend ve havalı stillerinden.Dinamik, romanttik ve çekici bohem stilinde bu sene danteller, püsküller, tüylü takılar, uzun çoraplar ve büyük takılar dikkat çekiyor.

Süpr bohem etek tarzları ve çiçek desenleri bambaşka güzellikte.Kendi tazrınızı oluşturabilceğiniz ve herkesten farklı tarzlar yapabilceğiniz hippi stillerine sizlerde bayılacaksınız.H&M, Mango gibi markaların en güzel yaz koleksiyonlarında bu tarza uygun kıyafetler bulabilirsiniz.

bohem kiyafet stilleri 2014

Donna Karan – ilkbahar yaz  2014koleksiyonunda bohem stili kıyafetleri ve takıları sıkça görebilirsiniz.Tüylü kolyeler ve küpeler yaz elbiselerinden dikkatleri çekme için en ideal aksesuarlardan.

bohem stili 2014 yaz

Gucci 2020 ilkbahar koleksyonunda uzun püsküllü çantalar yine bohem stili için harika çanta seçimlerinden olabilir.Bu tarı özellikle bu yaz çantalarda ve takılarda sıkça göreceğimiz bir stil.

gucci bohem stili puskullu canta modelleri 2014Eteklerde ve elbiselerde püsküller ve danteller Bohem stili için kullanabilceğiniz kıyafetlerden.Beyaz dantelli kısa veya uzun elbiselerinizi uzun büyük kolyeler ile kombinleyin.Gittiğiniz her ortamda fark yaratabilceğiniz harika bir bohem stili.

bohem stili beyaz elbiseler

Bohem stilinin vazgeçilmezleri arasında bir başka aksesuarda yuvarlak gözlükler.İster renkli modellerini ister düz tarzları ile yuvarlak gözlüklerinizi bu kıyafetler ile tamamlayın saçlarınız salaş ve aralarda örgüler hippi sitilini tamamalayan ayrıntılardan.

bohem tarzi kiyafetler 2014Bohem stili için bir başka olmazsa olmaz ise jean kısa şortlar.Bohem tarzı çantanız ve takınız ile mini kot şortlarınızı giyin saçlar doğal ve dağınık olsun.

bohem stili kiyafetler 2014

Bir önceki yazımız olan Beyonce Spor Stil Önerileri başlıklı makalemizde 2014, beyonce ve beyonce spor kombinleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.