2020 Makyaj Trendleri

A+
A-
2020 Makyaj Trendleri

2020 yılının makyaj trendleri daha şimdiden belli oldu.Özellikle 2020 kış defilelerinde kullanılan makyaj teknikleri baz alındı.

2020 makyaj trendlerinde moda haftalarının koleksiyonlarında mankenlere uygulanan makyaj stilleri trendlere herzamankisi gibi yön vermeye devam ediyor.Podyumlardan ilham aldık 2020 yılında makyaj renkleri ve stilleri için araştırmalar yaptık.

İşte 2020  makyaj trendleri;

Doğal far uygulaması

Sanki makyaj yokmuş gibi görünen makyajlar, hafif far ile ışıltı verilmiş gözler 2020 ‘in makyaj trendleri arasında.Çok soluk tenli bayanlar için bu makyaj tekniklerinin uygun olmadığını düşünüyorum ama esmer tende güzel olabilir.Acele çıkmanız gereken bir günde bu makyajı yapabilirsiniz.Nude renklerde farınızda parmak uçlarınıza alıp hafifçe göz kapaklarınıza sürün.Göz pınarlarınıza hafif dokunuşlarda uygulandığında daha güzel oluyor.
2015 in makyaj trendleri

Göz kapağı çukurunda Eyeliner

2020 yılında eyeliner makyaj tekniği artık alışılmışında dışına bir uygulama ile kullanılıyor.Göz kapağınızın çıukuruna sürüle eyeliner şimdiden dikkat çekmeye başladı.İsterseniz hem kirpik dibinize hemde göz kapağı çkuruna çizgi çekerek gözlerinizin badem göz gibi görünmesini sağalayabilirsiniz.

 

goz kapagindaki cizgiye eyeliner uygulamasi 2014Yapışık ıslak kirpikler

2020 makyaj trendlerinin en güzeli ise yapışık ve ıslak görünümlü siyah kirpikler, hem seksi hem dramatik bu kirpikler ile hiç makyaj yapmadan bile dışarı çıkabilirsiniz.Özellikle mavi gözlerde çok çekici görünüyor.Bu görüntü için alt göz kapağınızın içine beyaz kalem sürün ve aydınlık görünmesini sağlayın ve alt kirpiklerinize tekli takma kirpiklerden takın.Çok ince olmak şartıyla siyah göz kelemi ile çizgi çekin.

islak gorunen yapisik kirpikler
Belirgin Allıklar
Daha çok hafif tercih ettiğimiz allıklar 2020 yılında daha belirgin kullanıyor.Makyajınızın sade olduğu zamanlarda alllığınızı daha velirgin sürüp elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

daha belirgin allik kullanimiParlak payetler

Parlak göz makyajı 2020 yılının göz makyajı trendlerinden.Parlak payetli krem farınızı göz pınarlarınızın çevresinin tamamına sürün. Özellikle altın ve nude renkler çok hoş duruyor.Podyum makyajlarında sık görüğümüz payet göz makyajları popüler en güzl makyajlardan olacağı kesin.

2014 makyaj trendi payetli goz makayi

Şeffaf parlacı rujlar

2020 makyaj trendleri arasında parlak ve şeffaf rujlar çok trend! Makyaj uzamanlarının pek önermediği bir teknik olsada, genç kızların sıkça kullandığı transparan rujlar trend oluyor.Buna en çok genç kızlar sevinecek.2020 koleksiyonlarından Miu Miu ve Oscar De La Renta gibi ünlü markalar mankenlerinde kullandılar.Gözler makyajı buğulu ve dramatik olduğunda taransparan rujlar daha bir uyumlu ve seksi duruyor.

2015 makyaj trendleri seffaf rujlar

 

Bir önceki yazımız olan Dudaklarınızı Dolgun Gösteren Makyaj Teknikleri başlıklı makalemizde beyaz kalem, daha kalın dudaklar için ve doğal güzellik hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.