2020 Göz Alıcı At Kuyruğu Saç Modelleri‏‎

2020 Göz Alıcı At Kuyruğu Saç Modelleri‏‎

Yıllardır bayanlar tarafından kullanılan vazgeçilmez bir model at kuyruğu. At kuyruğu modelini sıradanlıktan kurtararak göz alıcı bir şekle getirdik. Sizlerde bu göz alıcı at kuyruğu modellerini, görünce bu kadar model olacağı ilk kez aklınıza gelecek. At kuyruğunu sıradan kullanmak yerine ona değişik ayrıntılar ve yüksekliği ile oynayarak daha şık bir görünüme sahip olacaksınız. Birbirinden göz alıcı at kuyruğu modelini seçerken dikkat etmelisiniz. Öncelikle saç yapınızı bilmeli ve size uygun modeli seçmelisiniz. Böylelikle şıklığı daha kolay yakalayacağınıza eminiz. Saçlarınız göz alıcı bir boyuta ulaşmasını istiyorsanız sizde hemen hoşunuza giden at kuyruğunu denemelisiniz. Birbirinden farklı at kuyruğu modellerini sizler için derledik.

1) ÖRGÜ DESENLİ AT KUYRUĞU: Saçınıza biraz daha fazla özgürlük vermek istiyorsanız mükemmel bir çözümdür. Doğal güzelliği oluşturan görünüm için dağınık dalgalar.
1)örgü desenli at kuyruğu
2) ÖRGÜ TOPUZLU KISA AT KUYRUĞU: Yapması hızlı bir at kuyruğu modeli ayrıca çok zarif. Zamanınızın az olduğunda tercih edeceğiniz model olmalı.
2)örgü topuzlu kısa at kuyruğu
3) ÖRGÜLÜ MOHİKAN GÖRÜNÜMLÜ AT KUYRUĞU :Fransız modelidir. Bukleleri at kuyruğuyla birleştirerek  ortaya büyüleyici bir model oluşturmuş olursunuz. Uzun saçları olan bayanlar için idealdir. Ayrıca bu model sizi uzun gösterir.
3)örgülü mohikan görünümlü at kuyruğu
4) ÇİFTE ÖRGÜLÜ SARMALI AT KUYRUĞU: Bu güzel görünüm için çift örgü yapın. Mükemmel buklelere ve muhteşem kat katlara bu model ile sahip olabilirsiniz. At kuyruğundan daha ötesi bir tarz olduğunu söyleyebiliriz.
4)çifte örgülü sarmalı at kuyruğu
5) ŞERİT ÖRGÜLÜ AT KUYRUĞU : Saçın serbest olmasını sağlarken  ayrıca kabarıklılık sağlayabileceğiniz bir modeldir. Küçük bir çaba ile bu göz alıcı modele ulaşabilir ve görenleri fazlasıyla etkileyebilirsiniz.
5)şerit örgülü at kuyruğu
6) KISA BÜKÜLMÜŞ POSTİŞLİ AT KUYRUĞU:Eğer dalgalı saçlara sahipseniz bu model tam size göre.Gün boyu şirin ve şık görünüm için denemenizi tavsiye ederiz.
6)kısa bükülmüş postişli at kuyurğu
7) ÇİFTE ÖRGÜ İLE BAĞLANMIŞ KISA AT KUYRUĞU:Balo ,kokteyl gibi resmi toplantılarınıza mükemmel bir saç modelidir. Tanrıça gibi, düz ve dalgalı saçlar için uygun bir modeldir.
7)çifte örgü ile bağlanmış kısa at kuyruğu
8) MOHİKAN AT KUYRUĞU :Sarışınlar için farklı ve etkileyici bir at kuyruğu modelidir. Bu farklılığı deneyerek sıradanlıktan kurtararak etkileyiciliği yakalayabilirsiniz.
8)mohikan at kuyruğu
9) GÖKKUŞAĞI RENKLİ UZUN SARIŞIN AT KUYRUĞU: Renk denemelerini seven kızlar için mükemmel sıradışı bir model. Gökkuşağı renkleri derinlik ve boyut kazandırarak sevimli bir saç modeli sunar.
9)gökkuşağı renkli uzun sarışın at kuyruğu

10) KAKÜLLÜ AT KUYRUĞU: Uzun bir at kuyruğu, kuyruk kısmı sarı saçın kendisi siyah , taze bir görünüm sunarken  yüzün güzel çerçevesini ortaya çıkarır.

10)kahküllü at kuyruğu

11) DAĞINIK AT KUYRUĞU: Bu model kolaylığı ve keyfi simgeler. Saç dalgalarla güzel bir görünüm sunar. Rahat kullanılırken zarifliği de barındırır.
11)dağınık at kuyruğu
12) UZUN SAÇA UYGUN DÜZ KENARLI AT KUYRUĞU: Balo veya düğün gibi kutlamalarınız için mükemmel bir tasarım. Bu saç modeli seki ve şık. Saçlarınız kısa ve hacim eksikliği varsa kaynak kullanarak  at kuyruğunu dolgun yapabilirsiniz.
12)uzun saça uygun düz kenarlı at kuyruğu
13) SEVİMLİ AFRİKALI AMERİKALI AT KUYRUĞU: Siyah saçlılar için güzel bir tercih olacak.Düz saçlı bayanları kıskandıracak bir tarz. Şık dokusu ve doğal saç kontrastı ile etkileyici!
13) sevimli afrikalı amerikalı at kuyruğu
14) BAŞIN ARKASININ ORTASINDAN ÖRGÜ İLE BAĞLANAN  AT KUYRUĞU:Gevşek kıvırcıklığı,rahat kaygısız bir görünüm için mükemmel bir kadınsı dokunuş eklerken yüksek bir at kuyruğu sunuyor.Küçük bir çaba ile bu zarif stili yakalayabilirsiniz.
14)başın ortasından örgü ile bağlanan at kuyruğu
15) DOĞAL SAÇLAR İÇİN GÖZ KAMAŞTIRICI AT KUYRUĞU: Bir etki mi bırakmak istiyorsunuz? O zaman yapacağınız saç modeli budur kesinlikle.Bu saç stili harika çalışıyor.
15)doğal saçlar için göz kamaştırıcı at kuyruğu
16) TÜMSEKLİ POFUDUK AT KUYRUĞU:Resmi bir kutlamanız için kıvırcık at kuyruğu istiyorsanız ,o zaman bir burgu eklemek güzel bir fikir. Bu güzel saç tarzı doğru bir seçim olacaktır.
16)tümsekli pofuduk at kuyruğu
17) KISA DAĞINIK AT KUYRUĞU: Kısa saçlar için uygun olan bu saç modeli güzel bir sarı saç tonuyla daha harika duracaktır.  saçların dağınık bir tarz almasıyla at kuyruğu farklı bir hava yakalayıp çok  güzel saç modeli yakalamış olacaksınız.
17)kısa dağınık at kuyruğu
18) SARMALI KISA AT KUYRUĞU:Düşük at kuyruğu için en iyi yol nedir?Basit bir burgu katarak sevimli esinti katmaktır.
18)sarmalı kısa at kuyruğu
19) DAHA KISA SAÇLAR İÇİN UZUN AT KUYRUĞU:Kısa saçlı iseniz ama uzun bir at kuyruğu olsun istiyorsanız tam size uygun bir model çok tatlı ve sempatik yapacaktır sizi.
19)daha kısa saçlar için uzun at kuyruğu
20) AT KUYRUĞU DESENLİ ALT KESİM: Sıra dışı bir at kuyruğu olsun istiyorsanız işte karşınızda alt kesimli desenli at kuyruğu modeli.Bu desen size sıra dışılık katarak güzel bir farklılığı yakalayacaksınız demektir.
20) at kuyruk desenli alt kesim

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank ben dedi ki:

    çook saçma ygöz alıcı diyor ama…