2020 Trend Saç Renkleri

2020 Trend Saç Renkleri

2020 Trend Saç Renkleri

2020 yılına girildiği günden beri natürellik ön planda. Saçlarda bu sene oldukça natürel ve doğal renkler kullanılıyor. 2020 trend saç renkleri arasında kumral tonları çoğu kişinin ilk tercihleri arasında yerini aldı. Yaz ayına girdiğimiz bu günlerde saçların güneş ve denizden yıpranması da işin içine girince doğallık en sağlıklı çözümü sunmaktadır.

kumral ombre sac renkleri 2014

2020 trend saç renkleri kumral tonlarının yanında bir de boyanan rengin gölgeleri ile de süsleniyor. Işıltı kazanan saç ciddi anlamda natürel renk geçişleri ile çok daha doğal bir görünüm kazanıyor.

trend sac renkleri 2014 2015
Saç kesimlerinin daha çok düz olarak tercih edildiği 2020 trend saç renkleri, saç uçlarına atılan yoğun balyajlar da göz önüne seriliyor. Bu işlemde de en fazla kullanılan renk yine kumral ve kumralın tonları. Yaz ayının gelmesi ile yine bakır ve kızıl tonlu uygulamalar da kendini göstermeye başladı. Sürekli sarıyı tercih eden bayanlar ise bu sene itibari ile röfle yerine balyaj ve yeni ismi ile omreyi tercih etmekte.

trend sac renkleri neler

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.