2020 Yaz Plaj Şıklığında Neler Var?

A+
A-
2020 Yaz Plaj Şıklığında Neler Var?

Modadan ve güzelliğinden ödün vermeyen bakımlı kadınlar için 2020 yılının en şık plaj kıyafetleri ve plaj aksesuarlarından derlemeler yaptık.Tatil sezonu hala devam ediyor plajda, havuzda güzelliğinizi ve şıklığınızı koruyabileceğiniz ip uçlarını birlikte bakalım.

En önemli detay vücudunuza uygun, kusurlarınızı en güzel şekilde örten bir bikini ve mayo şart.Bikini giymek için bir kere vücut hatlarınız çok orantılı olmalı.Göbek ve bel bölgenizde fazlalıklar yoğunsa korse görevi gören mayo modellerinden tercih etmenizi tavsiye ederim.Güzel ve çekici olmak yerine daha kötü görünebilirsiniz.Yüksek belli bikini modellerinden seçmeniz göbek bölgenizi saklamanızı sağlar.

Plajda daha şık görünmek için bir diğer detayda yüz hatlarına yakışan bir şapka seçmelisiniz.Geniş ve hasır şapkalar bu yaz çok trend.Orta boy veya geniş boy olanlardan yüzünüze en çok yakışan modeli seçin.Eğer spor bir mayo ve bikini modeli giyecekseniz Beyzbol şapkları tam size göre olabilir.

Yılın trendi kimono modellerinden satın almayı unutmayın.Canlı desenlerde mayo ve bikinize uygun olanlardan mutlaka bir tane yanınızda bulundurun.Püsküllü modelleri yanı sıra şifon olan modelleri de bu yaz plajlarda çok trend.

plaj sapkasi

 

plaj icin desenli kimono

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank gülfem birinci dedi ki:

    modaya ayak uydurmak oldukça zor ama yeni şeyler görmek keşfetmek inasanının havasını değiştiriyor