2020 İlkbahar-Yaz En İyi Ayakkabı Trendleri

2020 İlkbahar-Yaz En İyi Ayakkabı Trendleri

Ayakkabı trendleri mevsimden mevsime değişiklik gösterir. 2020 ilkbahar yaz ayakkabı trendleride haliyle değişiklik gösteriyor.Her mevsimin kendine uygun zevki,tarzı vardır.Havanın da sıcaklığı ve soğukluğu doğal olarak seçeceğimiz ayakkabı tarzınızı belirler.Kendimize göre her mevsimin en öne çıkan ayakkabı modellerini bulup giymeye çalışırız.Şu bir gerçek ki ayakkabı seçimi çok zor bir durumdur. Ayakkabı seçimini zorlaştıran ise aldığımız kıyafetlerle ve aksesuarlarla uyum içinde durmasını istememiz.Ayrıca renk uyumu da yapmak istememiz ayakkabı seçmeyi keşmekeş hal almasına sebep oluyor.Mavi Ayakkabı Hangi Renk Elbiselerle Kombinlenir?

Bu durumu daha kolaylaştırmak için o yıl içinde ve o mevsİm hangi ayakkabı trendlerinin ön plana çıktığına bakıp ona göre alacağınız ayakkabıyı belirlemek daha kolay olacaktır. 2020 yılında hangi ayakkabı modelleri ön plana çıkmaya başladı bu konuda sizlere detaylı fikirler vereceğiz.Mevsim ilkbahar-yaz olunca ayakkabı daha ön plana çıkıyor.Bu mevsimlerde daha ince ve basit giyindiğimiz için ayakkabı seçimimiz ön plana çıkmaktadır.2020 ilkbahar-yaz ayakkabı trendlerine göz atalım. Her Bayanın Dolabında Bulunması Gereken Ayakkabı Modelleri

1) Gümüş Renk Ayakkabılar : Son yıllarda metalik parlak ayakkabılar ön plana  çıkmaya başladı.2020 yılında da gümüş parlak ayakkabılar ön planda.Gümüş parlak renk 2020 ‘nın ana rengi.Gümüş sandalet,klasik yüksek topuklu ayakkabı,gümüş renkli spor ayakkabılar  ön planda.Bu renk ayakkabılarda harika durmaktadır.Ayakkabıya şıklık ve stil kazandırmaktadır. Bahar ve yaz aylarında güzel kıyafet kombinlerinizle kullanmanızı tavsiye ederiz.
2) Platform Ayakkabılar : Birkaç yıl önce platformların beğenilmeyen,geçici sandalet eğilimi olduğunu düşünüyorduk ama yanıldık.O günden bugüne her şey çok değişti.Tek topuk giymekte zorlanan bayanlar için düz ve rahatlığı,şıklığı sunması harika. Minyon bayanların yüksekliğe ihtiyacı olacak, platformlar onlar için çok popüler bir seçim.2020 yılında popülaritesinin artacağını tahmin ediyoruz.Bu ayakkabı trendini denemek ister misiniz?
3) Spor Ayakkabılar : Spor ayakkabılar bahar ve yaz için favori ayakkabılardır. Sportif görünüm için kullanılan ama zarif görünüm ve rahatlığı sağlayan moda ayakkabılardır.Kot pantolon ve blazer kombinasyonu ile spor ayakkabılar müthiş olacaktır.Diğer kombin önerimiz ise iyi seçilmiş elbise ya da desenli eteklerle güzel bir kombinin parçası olabilir.
4) Gladyatör Sandalet : Gladyatör sandaletler yaz görünümü için mükemmel,şık,patik ayakkabı seçimleridir. İplerin bağlı olması bacaklarımıza ayrı bir zerafet katmakta.Aynı zamanda çekici duran ayakkabı modeli. Kısa elbiselerle güzel kombinler yapılabilme ihtimali sunuyor.Kısa şort veya etek,kısa elbiselerle mükemmel bir kombin olacaktır.
5) Üstü Kapalı Tarz Sandalet : Bu sezonun imzası olan bir model.Daha sade ve topuklu görünüm sağlayan bu ayakkabı tarzı bahar ve yaz günleri sizlere farklı bir enerji katacaktır.Renk seçeneğinin fazla olduğu modeller harika duruyor.Klasik modellerden sıyrılıp ve farklılık yaratmak isteyenler için iyi bir tercih olacaktır.

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. blank burcu dedi ki:

    çok güzel yaa bayıldım hepsineee <3

  2. blank burcu/istanbul dedi ki:

    çok güzel parçalar çok hoşuma gittii

  3. blank sibel yayyiğit dedi ki:

    Hepsi çok şık bayıldım

  4. blank Şükran dedi ki:

    Hepsi çok güzel Şükran