Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020

A+
A-
Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020

Yeni sezon abiye elbise modelleri

Yeni sezon kreasyonlarının açıklanmaya başladığı bu günlerde ünlü markaların 2020 yaz abiye modellerini bir bir moda sitelerinde görmeye başlıyoruz. Aslında her model her kadın için uygun değildir, dolayısı ile kadınların elbise seçiminde dikkat etmesi gereken önemli püf noktaları vardır.
Hem beden tipinize hem bütçenize en uygun kıyafeti seçmek için araştırma yapmanız gerekir. Yani uzun abiye elbise fiyatlarının sizin için uygun olması, o abiye elbiseler arasından seçim yapmanız anlamına gelmemelidir. Bedeninize uygun kesimlerde elbiselere yönelmeniz gerekir. Çünkü yeni sezon abiye elbise modelleri 2020  kreasyonlarında dahi size uygun olmayan, sadece moda olduğu için almak isteyebileceğiniz elbiseler olsa da tercihinizi yaparken dikkat etmelisiniz.
Abiye seçimi yaparken nelere dikkat edilmelidir?

straplez yeni sezon abiye modelleri 2020
Uzun abiye elbise modelleri herkesin en şık gecelerde tercih ettiği birşeydir. Ancak bazı durumlarda kısa abiye modellerini tercih etmeniz gerekebilir. Boyunuz kısa ise asla kısa abiye giymemelidiniz, kısa abiye tercih ettiğinizde mutlaka ayakkabınız bileklerinizi kapatmamalı ve ayak parmaklarınızın önü görünmemeli. Bu detaylar boyunuzu uzun göstereceği gibi sizi daha ince de gösterecektir.

yeni sezon mor dantel abiye

Bu yılın trend abiye modelleri arasında taşlı, işlemeli, pırıltılı modeller ağırlıkta. Geçtiğimiz yaz dantel modeller varken bu yıl dantel trendinin demode olduğunu görüyoruz. Saks mavisinden elektrik mavisine geçiş yapan renk trendi, dore ve gümüş tonlarının da ağırlıkta kullanıldığı kreasyonlarla kadınların bu yıl hangi rengi seçmesi gerektiğini gösteriyor. Eğer kilo probleminiz yüzünden koyu renk seçmek zorunda hissediyorsanız bu algınızı sonlandırın. Çünkü kilolu görünmenize neden olan açık renk seçimi değil, yanlış kesim elbiselerdir. Abiye modelleri arasından sizin için en uygun olanını seçmeye çalışırken renge değil kesime dikkat etmenizi öneriyoruz. Böylece sizin için en uygun abiyeyi bulabilirsiniz.

yeni sezon uzun balik abiye modeller 2015

 

yeni sezon abiye elbise modelleri 2014 2015

Bir önceki yazımız olan Kot Salopet Modası 2020 başlıklı makalemizde bayan, kadın ve Kot salopet hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.