2020 Slip-on Sneakers Modası

A+
A-
2020 Slip-on Sneakers Modası

Yeni sezon  trendlerin en çok bilinen tasarımı slip-on 2020 bayan ayakkabı modelleri yine yerini fazlası ile almaktadır.  Her kıyafetleriniz altına zarif ve şık ürünler giyeceksiniz. Ayakkabılar kesinlikle kadınlar için muhakkak çok önemli olduğundan olmazsa olmazlar arasındadır.

slip-on ayakkabı modelleri (7)

Bu sezon slip-on ayakkabılar özellikle günlük ayakkabılar şeklinde sıkça karşımıza çıkıyor. Desenli ve sade modeller de pek çok bayan ayakkabı 2020 sezonuna birbirinden değişik renk ve tasarımlar gelecektir. Slip-on ayakkabılar da fiyonklar, kalın topuklar ve hepsi geçmişten gelmektedir.

slip-on ayakkabı modelleri (1)

Bayan kanvas ayakkabı modelleri 2020 yılında gözleri kamaştıran farklı detayları herkes çok beğenecektir.   Kanvas model bağcıklı  bayan 2020 ayakkabı modeli herkes için farklı tasarım olduğundan anında göze çarpmaktadır. Galerimizden bu sezonun en popüler slip-on ayakkabılarını mutlaka incelemenizi öneriyorum.

slip-on ayakkabı modelleri (10)

Bunun yanı sıra fiyonk detayları ile kanvas ayakkabılar şirin bir hava kazanıyor. Ayrıca fiyonk detayları ve leopar tasarımlar sezonu daha da hareketlendiriyor. Özellikle desenli modellerde kareli, ekose, çizgili, sade desenli, leopar ve zebra desenli modeller bir hayli ön plana çıkan stiller şeklindedir.

slip-on ayakkabı modelleri (9)

slip-on ayakkabı modelleri (10) slip-on ayakkabı modelleri (9) slip-on ayakkabı modelleri (8) slip-on ayakkabı modelleri (6) slip-on ayakkabı modelleri (5) slip-on ayakkabı modelleri (4) slip-on ayakkabı modelleri (3) slip-on ayakkabı modelleri (2)

 

 

 

Bir önceki yazımız olan 2020 Mayo ve Bikini Modelleri başlıklı makalemizde 2014 bikini modelleri ve mayo modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ETİKETLER: ,
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.