2020 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri

2020 Sırt Dekolteli Gelinlik Modelleri

Bu yazımızı 2020 yılında gelin olacak bayanlarımız için hazırladık. Gelinliklerdeki balık formlar, straplez modeller ve prenses kesimler artık etkinliğini yitirmeye başladı sevgili gelin adayları. 2020 Sırt dekolteli gelinlik modelleri farklı tasarım ve tarzlarıyla bu en güzel gecenize damgasını vuracak eminiz. Gelinliğinizdeki sırt dekoltesi ile birlikte sıradan bir gelinlik taşımaktan kurtulacaksınız.

Dekolte kavramı ilk kez Fransa da ortaya çıkmıştır. Zamanla dekolte biçim ve form değiştirerek günümüze kadar gelmiş ve vazgeçemediklerimiz arasına girmeyi başarmıştır. Hollywood yıldızları özellikle 2000’li yıllarda artık cici kız imajından sıkılmış ve bu imajdan kurtulmaya karar vermişlerdir. Böylece Hollywood yıldızlarının da etkisiyle dekolte gelinlik lügatına girmeye başlamıştır.

2014 ve sırt dekoltelli gelinlik modelleri

Dekolte yeni sezon gelinliklerinde en fazla sırt bölgesinde karşımıza çıkacak. Sırt dekoltesi ile sırtınızın güzelliğini de ortaya koymuş olacaksınız. Gelinlerin zarafetini ve çekiciliğini öne koyan tasarımcılar koleksiyonlarında sırt dekoltelerini bolca kullanmışlardır. Straptez ve göğüs dekolteli gelinlikler çok yaygın kullanıldığı için bu dönemde artık yer almayacaklar ve yerini sırt dekolteli gelinliklere bırakacaklar. Siz elin adaylarına uyarız sırt dekoltesi gelinliğinize birde göğüs dekoltenizi eklememenizdir. Çünkü dekoltede abartıya kaçmış olacaksınız ve hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkacaktır. Dekolte normal kıyafette olsun gelinlikte olsun tek bir yerde kullanılmalıdır. Aksi takdirde çok abartılmış bir görüntü ortaya çıkar.

2020 Sırt Dekolteli Gelinlik Modellerinde özellikle dantel gelinliklerde kullanılan sırt dekolteleri zarif göstermesinin yanı sıra seksi bir görüntü de vermektedir. Dantelin çekiciliği ile sırt dekoltesi birleşince gerçekten büyüleyici bir görüntü çıkıyor ortaya.

Sırt dekolteli gelinlikler zarafet ve saksılığı ile dikkat çekiyor fakat bu tür gelinlikleri giyerken bazı püf noktalara dikkat etmelisiniz. Bu püf noktaları beraberce inceleyelim.

  • Sırt dekoltesi gelinlik kullanacak gelin adaylarının en fazla dikkatli olması gereken nokta kusursuz bir cilde sahip olmaktır. Sırtınız en dikkat çeken yer olacağı için sırtınıza cilt bakımı yaptırmalısınız.
  • Çoğu gelinin yaptığı bir hata vardır. Gelinliğin dekoltesinden görünen bikini izleri. Bikini izleri çok fazla göze çarpan hoş olmayan bir görüntü yaratıyor. Bronz bir tene sahip olmak elbette sizi daha güzel ve çekici gösterecektir fakat bronzlaşırken sırtınızda oluşacak bikini izlerine dikkat etmelisiniz. Bunun için güneşlenirken bikini izi oluşmayacak şekilde yanmaya dikkat etmelisiniz.
  • Sırt dekoltesini yalnız başına kullanmalısınız. Ancak bu şekilde zarifliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Örneğin hem yırtmaç hem de sırt dekoltesinin kullanıldığı bir gelinlik giymekten kesinlikle kaçının. Dekolte tek bir yerde olmalıdır.
  • Sırt bölgenizde kullanacağınız dekoltenin sınırını bel bölgeniz diğer bölgelerinize göre kalınsa iyi belirlemelisiniz. Olduğunuzdan da zayıf görülmek için kürek kemiklerinizin hemen altında biten dekolteleri tercih etmelisiniz.

sırt dekolteli gelinlik 2014 2015
Gelinliklerde sırt dekoltesi detayı ve trend olan modeller;

2020 Sırt Dekolteli Gelinlik Modellerinde Herkesin farklı beğenisi ve zevki olduğu için tasarımcılar bunu da göz önüne alarak çalışmışlardır. Sırt dekolteli gelinliklerde farklı detaylar görülmektedir.
İddialı bir gelinlik istiyorsanız oval kesimli, deri dekolteleri olan gelinlikleri seçmelisiniz.
Daha çok romantizm den hoşlanıyorsanız gelinliğinizde romantik hava katan dantel dekoltesini kullanmalısınız.
2020 Sırt Dekolteli Gelinlik Modellerinde kurdele, püskül ve inci de oldukça ön planda. Özellikle baştan aşağı tek bir dekolte olmasını sevmeyen gelin adayları bunları gelinliklerinde kullanabilirler.

sırtı kalp dekolteli gelinlik modelleri 2014

Bir önceki yazımız olan Dolce & Gabbana 2020 Çanta Modelleri başlıklı makalemizde D&G çanta 2014, Dolce & Gabbana 2014 ve Dolce & Gabbana çanta modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.