2020 Alexander MCQueen Çanta Koleksiyonu

2020 Alexander MCQueen Çanta Koleksiyonu

2020 Bahar Sezonu Alexander MCQueen Çanta Koleksiyonu

Sevgili bayanlar bahar aylarının yaklaşması ile doğayla birlikte bizler de canlanıp daha pozitif olmaya başladık. Artık kışın kasvetli havasını üzerimizden atmanın zamanı geldi. Doğadaki değişim ve canlanım kıyafetlerimize yansıdığı gibi en önemli aksesuarlarımızdan olan çantalara da yansıdı. Bahar deyince ilk akla gelen şey rengârenk kelebekler. 2020 bahar sezonu çantaları da baharı kelebek motifli çantalar ile karşılıyor. 2020 Alexander MCQueen Çanta Koleksiyonunda en ilgi çeken detay kelebek motiflerinin sıkça kullanılmasıdır.
Alexander McQueen bahar çanta koleksiyonu 2014
2020 Bahar Couture koleksiyonlarını istila eden kelebeklere daha fazla tepkisiz kalamayan Sarah Burton 2020 bahar çanta koleksiyonunda kelebek modasını ön plana çıkarttı. Marka ile adeta özdeşleşen yüzüklü gece çantalarında kelebek etkisi ön plana çıkmaya başladı. Ayrıca MCQueen’in her zaman kullandığı en sevdiği figür olan kuru kafalarda unutulmadı.

2020 Bahar Sezonu Alexander MCQueen Çanta Modellerinde göze çarpan en önemli ayrıntı swarovski taşlarla süslü olan clutch oldu. Üzerindeki yapraklar ve kelebekler ile baharı müjdeleyen bir etki yaratılmıştır. Ayrıca çantanın kilit kısmında kullanılan kuru kafalar markanın karanlık ve gizemli yönünü yansıtmaktadır.
Alexander McQueen çanta 2014
Çantalarda kuru kafa motifinden hoşlanmayanlar ve sıkılanlar içinde alternatifler var. Örneğin altın ve turuncu detaylardan oluşan kelebekli clutch ‘ler sizin için iyi bir alternatif olacak.2020 sezonunda burton şık kombinlerin vazgeçilmezleri arasında yer alacaktır eminiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.