Trend Ruj Renkleri 2020

A+
A-
Trend Ruj Renkleri 2020

2020 ‘ün trend ruj renkleri 

Bu yılın trend ruj renklerini makyaj uzmanlarının önerileri ile birleştirdik.Ben profesyonel bir makyajı hayatımın her gününde kısa sürede yapabilmeyi çok isterdim.Ama bunun için gerekli zamanım olmuyor.Acil durumlarda makyajımızı çok iyi yapamasak ta her zaman kurtarıcımız rujlar olabiliyor.Makyajın can alıcı noktası rujlar olduğuna göre bugün sizlere 2020 en popüler ruj renklerinden bahsedeceğiz.

Narçiçeği ve pudra rengi karışımı hafif mat renkler 2020’un en trend ruj renklerinden .Özellikle esmer ve bronz bayanlara çok yakışan bu ruju, hiç makyaj yapmadan veya sade bir makyaj ile bile kullanabilir.Harika görünebilirsiniz.

2014 ilkbahar yaz ruj trendleri

Ayrıca yine ne kadar dikkat çekmeyi sevsek de doğal güzellik isteyen bir tarafımızda var. İşte nude renk rujlar da burada imdadımıza koşuyor, Maybelline ve Loreal’in 2020 ilkbahar ruj renklerinde harika nude, ten rengi rujlar var. Hem doğal hemde gündüz makyajı için harika bir ruj rengi.

2014 ruj renkleri

Ancak bazı durumlarda özellikle gece makyajımız da, ve özel günlerde kullanabileceğimiz daha dikkat çekici ve parlak rujlar da bu yıl trend olanlar parlak orkide moru ruj renkleri.

2014 trend ruj renkleri

Sadeliği seven ve kahverengi saçlı bayanlara en çok yakışan renklerde yine açık pembe mat ruj renkleri çok trend oluyor. Benim günlük kullanım için seçtiğimiz açık pembe ve pudra rengi karışımı rujlar hem doğal hemde çekici bir makyaj görünümü sağlıyor.

ruj rengi trendleri 2014

Yine vazgeçilmezimiz kırmızı rujlar, 2020’nin parti ve balo geceleri için en göz alıcı ruj renkler arasında olmaya devam ediyor.Herkesi etkilemek ve güzelliğiniz ile özel bir gecede baş döndürmek istiyorsanız parlak kırmızı ruj renkleri çok etkileyici.

trend kirmizi ruj 2014

Bir önceki yazımız olan İlkbahar Makyajı Nasıl Olmalı? başlıklı makalemizde ilkbahar makyajı nasıl olmalıdır ve makyaj hakkında bilgiler verilmektedir.

ETİKETLER: , , , ,
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.