2020 Gelin Duvak Modelleri

2020 Gelin Duvak Modelleri

2020 Gelin Duvak Modelleri

Gelinlik genç kızların yıllarca hayalini kurduğu bir şey. Gelinliğin en önemli parçasını da duvaklar oluşturuyor. Saç modelinize ve yüz hatlarınıza uygun takılmış bir duvakla prenses gibi görünmeye ne dersiniz. 2020 ‘ün gelin adayları bu yazımızı sizler için yazdık. Bu en özel gününüzde seçeceğiniz duvağı bulmanız için sizlere yardımcı olacağız. Bu en güzel gününüzde sizi kusursuz gösterecek ve yıllarca hatırlayacağınız bir güzellikte olmak için gelinliğin en önemli parçalarından olan duvağınızı dikkatle seçmelisiniz. Özellikle gelinlik renginiz ile duvak renginizin aynı tonda olmasına dikkat etmelisiniz. Gelinlik ve duvak arasındaki ton farklılıkları güzelliğinizi gölgelediği gibi en güzel gününüz de kötü bir sürprizle karşılaşmanıza neden olur. 2020 popüler gelin saçları ile ilgili makalemizi incelemek isterseniz tıklayın…

2020 gelin duvak modellerine baktığımızda çok fazla çeşitlilikle karşılaşıyoruz. Bu çeşitlilik içersinde bir duvak seçmek zor olsa da siz kendi zevkinize uyan saçınıza takıldığında kendinizi prenses gibi hissedeceğiniz duvağı seçmelisiniz. Bulamam diye endişelenmeyin her zevke uygun duvak modelleri tasarlanmıştır.

çiçek işlemeli gelin duvak modeli

2020 yılında uzun duvaklar ön plana çıkmaktadır. Bu duvaklarda dantel detayı çok fazla kullanılmıştır. Fransız danteli duvaklar gelin adayları tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Duvağınızda dantel detayının olmasını istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta gelinliğiniz de kesinlikle dantel detayının olmaması gerekir. Hem gelinlikte hem de duvakta dantelin kullanılması abartıya kaçan bir durum olduğu gibi aynı zamanda karmakarışık bir görüntü ortaya çıkarır. Bunun için dantel detayını ya gelinliğinizde ya da duvağınız da kullanmalısınız.

Duvağın saç ile birleştiği kısımda çiçeklerle süslenmiş olan duvaklar da bu sezonda çok görülüyor. Çiçek ayrıntısı yine gelinlerin vazgeçilmezleri arasında yer almayı başarıyor.

boncuk işlemeli gelin duvak modeli

Önden taç ayrıntısı olan duvaklarda yine bu sezonda sıkça görülenler arasında. Taç duvaklar saçlara topuz olarak tutturulmasının yanı sıra saçı tamamen açık bırakıp taçlar üzerine yerleştirilmiştir.

Bu sezonda yine bej rengi gelinlikler de görülecek dolayısıyla bej rengin de duvaklarda dantel detaylarıyla çiçek süslemeleriyle ya da dümdüz sade tül şeklinde kendini gösterecek.

Tüllerden sıkılıyor ve duvak kullanmak istemiyor olabilirsiniz. Fakat biz duvaksız gelin olmaz diyoruz ve duvağı mutlaka kullanmanızı öneriyoruz. Bunun için size eskiden de çok fazla kullanılan kafes duvak modellerini seçmenizi öneriyoruz. Bu duvaklar özellikle asaleti temsil etmesi ile tanınır. Sizi çok fazla sıkmayacağı gibi sonradan özel günlerinizde kullanacağınız bir aksesuar.

Sizde görsellerimiz bakarak 2020 Gelin Duvak Modelleri arasında hayalinizde olan duvağı seçebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.