Rock Grafik Desenli Sokak Stilleri 2020

Rock Grafik Desenli Sokak Stilleri 2020

Grafik  desenli rock stili giymek için bir çok farklı yol vardır! Günümüzde, tüm gömlek ve tşört üzerinde yazılı akıllı sloganlar, sevdiğiniz müzik grubun adını, bazı akıllı sözcükleri, veya bir tatlı bir retro grafik, olabilir. Ben kabul edeceğiz, grafik tşörtler ile sokak stilleri için  dolabinizda kesinlikle yer alması gereken parçalar vardır! Onları kombinlemenin bir çok yolu vardır. Benim favori tarzım bazı rock sokak stilleri fikirlerine sizde bir göz atın!

Rock tarzı pantolon

rock tarzi bayan pantolon

Baskılıve  yazılı tşörtler ve retro pantolonlar Kesinlikle grafik tarzi ile  harika bir stil yolu! En sevdiğiniz grubun logosu olan bir tişört ile bazı baskılı pantolonları kombinleyebilirsiniz.Ama bu konuda dikkatli olmalısınız. Graik desenleri rock stilleri için harika.

Kalem etek ile rock stilleri

kalme etek rock stili

Kimin aklına gelir bir kalem etek ile baskılı bir tşört ile rock stili oluşturmak.Sizcede harika değilmi? Bu kesinlikle ilkbahar/ yaz için görülmeye değer bir kombin.Üstü ve altı tamamen farklı desenleri olan parçalar birlikte harika görünüyor.Bu en sevdiğim stillerden.Kesinlike ”çaba harcamadan cool” ışıkları veriyor.

 Blazer ceket/ Baskılı tşört ve spor ayakkabı

ilkbahar blazer ceket ve baskili tsort

Grafik rock tarzı  giyinmek için kolay bir yol üzerinde bir ceket atmak en iyi ! Spor stili sevenler içinde harika.Herhangi bir kıyafet daha “sofistike” hava verir. Ben bu kıyafet spor ayakkabılar ile  süper görünüyor. İsterseniz,  hatta daha renkli görünmek  için beyaz blazer yerine canlı renkler de olabilir! Bir kırmızı mesala, bu grafik desenli tşört  üzerinde şık görünecektir!

Siyah deri tayt ile siyah tşört

siyah grafik desenli tsort ve siyah tayt

Eğer bir “asabi, sert kız” bir görünüm istiyorsanız, deri giymekharika bir yoldur. Bazı deri tozlukllar, siyah taytlar  ve üzerine siyah grafik desenli bir tşört. Ben özellikle bir köpek dişli tişörtebayıldım! Kesinlikle sert kız” havasını hissediyorum .

Denim beyaz şort

denim beyaz sort

Kot şort grafik desen ile eşleştirme için kesinlikle “olağanüstü”bir stil. Bu tüm-beyaz kombine bayıldım! Cildinizin taze güneş ile bronzlaştığında olduğundan daha beyaz kot yaz aylarında harika görünüyor! Herhangi bir renkli tişört ile de giyilebilir.

Bir önceki yazımız olan Mango 2014 İlkbahar Yaz Bluz Modelleri başlıklı makalemizde bluz modelleri ve mango 2014 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.