2020’un Kırmızı Halı Stilleri

2020’un Kırmızı Halı Stilleri

2020 Kırmızı halı ünlüleri  Ödül Törenlerindeki ihtişamlı ve gösterişli stilleri moda düşkünü birçok kadını cezbetmeyi başardı.Yılın en trend elbiseleri içinde ışıl ışıl parlayan ünlüler daha çok kırmızı, metalik ve siyah tonlarındaki elbiseler ile dikkatleri çekti.

Anladığımız kadarıyla geçen senelerden bu sezona siyahın asilliği ve kırmızının cazibesi hala abiye elbiseleri etkisi altına alıyor.2020 ‘un kımızı halı stillerinde;  Selena Gomez, Bella Thorne, Taylor Swift, Ariana Grande gibi bir çok ünlü yıldız boy gösterdi.bu yılın en şık kırmızı halı ünlü stillerinden en çok beğendiklerimizi  sizler için galerimizde yer verdik.Selana Gomez siyah renk seçtiği klasik takım elbisesi ile çok beğenilirken, Ariana Grande saç modeli ve makyajı ile herkesi etkisi altına aldı.

Ben daha çok kırmızı halı ünlü stillerinden Nina Dobrey ‘in desenli şort ve kısa üstünü harika buldum.Yılın moda ve trendlerine uygun bir stil sergilediği gibi, güzelliği ilede ön plana çıkmayı başarmış…

İşte sizler için seçtiğimiz 2014 yılının kırmızı halı ünlülerinin stillerinden en güzel kareler!

 

kirmizi hali stilleri

 

 

Bir önceki yazımız olan Senin Tarzın Senin Saç Modelin ! başlıklı makalemizde dalgalı saç, düz saç ve Saç hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.