Beren Saat Stili 2020

Beren Saat Stili 2020

Beren saat’ten sizlere özel en güzel stil önerileri, Beren Saat kıyafet kombinleri, elbise ve günlük kıyafetleri sizler için galerimizde bir arada.

Beren Saat Güzellik için daha çok sadelikten yana olan güzel dizi oyuncularımızdan biri.Rolüne göre her nekadar ihtişamlı giyinsede günlük hayatında bir okadar sade giyinen bayanlardan.Güzel olucam diye ihtişamlı kıyafetlere, abartılı makyaja karşı olanlardan.Nekadar doğal nekadar içten gülüş okadar güzel bir kadın.

Beren saat genelde giyim stillerinde kot pantolon, salaş kazaklar ve üstler tercih ediyor.Tayt ve beyaz kıyafetler ile görebiliriz.Abiye elbise tercihlerinde ise sırt ve göğüsdekolteli elbiseler yanında düz sade düz renk abiye elbiseleride tercih ediyor.Makyaj tercihlerinde ise sade göz makyajını kullanıyor.Bunun yanında saçları açık bazen düz bazen hafif dalgalı modellerde.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Miranda Kerr Kışlık Stil Önerileri 2014 başlıklı makalemizde 2014 miranda kerr kombinleri, Miranda Kerr ve miranda kerr kış kıyafetleri 2014 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.