Crop Top Bluz Modelleri 2020

Crop Top Bluz Modelleri 2020

Crop Top bluzla modelleri bu yaz çok trend!

2020 ilkbahar/yaz modasının en trendlerinden crop-top bluz modelleri ile yapabileceğiniz en güzel stilleri sizler için paylaştık!Dokunduğu kıyafete kadınsı bir hava katan kısa üst bluzlar sizinde bu yaz en favori parçanız olabilir.

Crop tops bluz modelleri bu sezon nasıl giymeniz gerektiğine gelince, harika feminen ve spor kombinler yaratacağınız bir sürü farklı stil var.olması gereken bluzunuzun göbeğinizin üstünde olması ve yüksek bel kıyafetler ile giymeniz.Yaz aylarında şık ve kadınsı bir görünüm için yüksek belli midi etek ve pantolonlar ile kısa üstlerinizi kombinleyin.Sokaklardan ilham aldığımız kısa bluz modellerini giymek için hazırladığımız listeye sizde bir göz atın!

 Midi etek ve crop top bluz

midi etek ve kısa bluz kombini

kısa  üst bluzları modellerinden siyah beyaz çizgili olanları çok popüler.Siya bir midi etek ile kısa bluzu  kombinleyin , altına topuklu sandalet ve ya açık ayakkabı giyin, bu debriyaj bantlı ayakkabılarda harika görünüyor.Güzel bir küpe ve güneş gözlüğünüz ile daha bir havalı görünebilirsiniz

Mini etek ve crop top bluz 

 

crop top bluz ve mini etek kombini
kısa üst bluz modellerini ile  doğal sportif kombinlerde yapabilirsiniz. Spor harika bir kombin için crop top bluzlar en ideal parçalardır.. Yüksek belli baskı bir mini etek  ve bir bir fermuarlı spor ceket ile beyaz bir kısa bluz mükemmel görünüyor. Retro spor ayakkabı ile bu spor kıyafeti tamamlamak harika bir fikir.

Kalem etek ve crop tops bluz 

crop top bluzlar

 

Yeni sezonun 2 tren parçası kalem etek ve crop tops bluzlar birlikte daha bir şık görünüyor.Seksi giyinmeyi seven genç kızların ideal kombini, podyumların şıklığını sokaklara taşıyor.

Yüksek bel pantolon ve crop tos bluz

crop top bluz kombinleri 2014

 

Crop tops kısa bluzlarınızı giyebileceğiniz bir başka harika kıyafette yüksek bel pantolonlar.Yüksek bel kısa üstler ile sonderece uyumlu bir şıklı sağlıyor.Hem bu şekilde kıyafetiniz çok açık durmuyor.Göbeğinizin hafifçe görünmesi işin sırrında!

Kot pantolon ve kısa bluz

crop top tsort modelleri ve kombinleri

 

Bir önceki yazımız olan Kısa Boylu Bayanlar İçin Stil Önerileri başlıklı makalemizde kısa boylular için kombinler ve kısa boylular nasıl giyinmeli hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.