Küllü Kumral Saç Renkleri 2020

Küllü Kumral Saç Renkleri 2020

Küllü Kumral Saç Renkleri

Küllü kumral diye adlandıraln  saç rengi griye yaklaşık olan saç rengi olarak bilinir. Küllü kumral rengi değişik tonların içinde de görebiliyoruz. Saçlarda bulunan bakır ve kızıl tonları kapatarak saça daha donuk mat bir görüntü verir. Genellikle her tene uyar ama teni çok açık bembeyaz olanları kullanmasını önermiyoruz. Çünkü soluk ve bitkin bir ten rengi ortaya çıkabilir. Bu renk kolaylıkla elde edilen renklerden değildir. Yüz hatlarını sert olmaktan çıkarıp daha sevimli ve yumuşak yapan bu rengi bazı işlemler uygulayarak bulabilirsiniz ya da profesyonel bir yardım için kuaförünüzün yolunu tutmak gerekecek. Saçlarındaki birden fazla tonu sevmeyenler özellikle turuncu, bakır kızıl renklerin bir arada bulunduğu renkleri istemeyenler için küllü kumral iyi bir seçenektir. Çünkü saçınızı tek renge dönüştürerek sabit bir saç renginizin olmasını sağlar. Bu tondaki renkleri kapatmak için kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Mat saç sevenler için küllü kumral saç rengi:

Saçlardaki mat görüntüden hoşlanan bayanlar küllü kumral saç rengi sizin için en ideal seçenekir. Küllü kumral tonu çoğunlukla 7.1,7.01 olarak numarandır ılır. Numarası 6,1 olarak numaralandırılanlar ise koy küllü kumral tonlarıdır. Sona getirilen 1 sayısı küllü anlamına gelmektedir. Buna dikkat ederek kendinize en uygun olan tonu bulabilirsiniz.

Koyu saçlarda küllü kumral saçlar :

Küllü kumralın koyu renkler üzerinde hemen kendini göstermesini sonuç vermesini bekleyemeyiz. Çünkü koyu bir saçtan sonra onu açığa döndürmemiz oldukça zordur. Kötü sonuçlar almamak için saçınızı kuaförünüzde oriyelle açtırmanız gerekecektir. Küllü kumral renkler de ancak o zaman başarılı olabilirsiniz. Küllü kumral saçın içersinde yer alan grilik birkaç boyamadan sonra gidecektir. Bunun için sabırlı olmalısınız. Üç kere saçınıza uyguladıktan sonra küllü kumral rengi yakalayabilirsiniz.

Saçı siyah ve siyaha yakın olan kişilerde küllü kumral saç rengi nasıl elde edilir:

siyah bir saçtan küllü kumral bir saç tonu elde etmek oldukça güçtür ve sabır gerektirir. Bunun için siyah saçın defalarca açık kumrala boyanıp siyah saç renginin silikleştirilmesi gerekir. Saçlarınızı oriyal ile açtırtmanızı tavsiye etmiyoruz. Çünkü siya gibi çık koyu olan bir renk açılmaya çalışılırsa saçlar çok yıpranır. Bunun için saçlarınızı her ay açık kumral tonlarına boyadıktan sonra siyahın etkisini silikleştirip küllü kumral rengine boyamalısınız. Saçlarında hiç boya olmayan ise 2yada 3 boyama sonrasında küllü kumral saç rengini elde edebilirler.

küllü kumral saç rengi nasıl elde edilir

Sarı saçlarda küllü kumral saç rengi nasıl elde edilir:

Sarı saç açık bir ton olduğu için daha kolay olacaktır. Küllü renklerin içersinde kızıllık ya da turunculuk yoktur. Bunun için mat bir görünüme sahiptirler. Bu mat görünümden hoşlanmıyorsanız saçlarınızın parlak görünmesini istiyorsanız saçı parlak gösteren spreylerden kullanabilirsiniz. Sarı saça sahip olan bayanlar 2 boyama sonrasında küllü kumral saç rengini elde edebilirler.

Bakır ve turuncu saçlarda küllü kumral saç rengi nasıl elde edilir :

Bakır ve turuncu saçlarda da küllü kumral hemen kendini gösteri sonuç vermez. Kızıl ve bakır üstüne uygulanan küllü kumral renkler hemen akar ve hemen kızıllıklar kendini belli eder. Bakır ve kızıl renkleri kapatmak için küllü kumral en iyi seçenektir. Devamlı küllü kumrala boyayarak kızıl yansımaları kaybedebilir ve küllü kumral saç rengine ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 2020 Trend Saç Renkleri başlıklı makalemizde 2014 saç renkleri, 2014 saç trendleri ve moda saç renkleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank semaa dedi ki:

    saclrimin ucu bal rengi olsu