2020 Trend Saç Renkleri

A+
A-
2020 Trend Saç Renkleri

2020 Trend Saç Renkleri

2020 yılı biz bayanlara oldukça göz alıcı ve çekici saç renklerini sunuyor.2020 saç trendlerinde en göze çarpan özellik birkaç renk hariç doğal tonlar olmasıdır. Bu yıl artık saçlardaki balyajlar ve ışıltılar düşüşe geçmiş durumda. Bunun yerini tek renk saçlar ve doğal saç tonları almıştır.
Sizde bu yıl saçlarınızda değişiklik yapmak istiyorsanız stylekadin.com olarak sizler için araştırıp bulduğumuz 2020 trend saç renklerine mutlaka göz atmalısınız. İşte seçeneklerimiz.

Platin sarı saç rengi :

2020 ‘te platin sarı saç rengi yine zirvede. Podyumlardan sokaklara kadar her yerde göreceğimiz olan Platin sarı saç rengi gösterişli tonuyla 2020 saç rengi olmaya aday.

2014 moda platin sarı saç rengi

Mor saç rengi :

Orkide morunun daha önceki makalelerimizde 2020 ‘ün rengi olduğunu söylemiştik. Mor renk canlı tonları ile saçlarda da yılın rengi olmaya aday. Saçlarınızı koyu ve parlak bir mor rengine boyayacak kadar cesaretli değilseniz önerimiz saçlarınızın uçlarına renkli gölgeler yaparak çekici ve ışıltılı saçlara sahip olabilirsiniz.

mor saç renkleri 2014

Pembe sarı saç rengi:

Bildiğiniz gibi pembe sarı saç tonuyla geçtiğimiz sezon çok yoğun olarak karşılaştık. 2020’te de bu yoğunluk devam edecek. Sarı, kahve ve altın renginin karışımı olan pembe sarı saç rengini hem podyumlarda hem de sokakta görmeye devam edeceğiz. Yaz ve ilkbahar mevsimine tam uygun olan pembe sarı saç rengini siz bayanların beğenisine sunuyoruz. Size tatlı bir sevimlilik katacak.

sarı pembe saç renkleri 2014

Gümüş saç rengi :

Gümüş saç rengi de yine geçtiğimiz sezondan bu sezona kalmayı başarabilen saç renklerimizden. Bu saç rengi farklı biçimde kullanıyor olabilmesi açısından bayanların gözdeleri arasında. Gümüş rengi saçlar gölgeleme içinde çok uygundur. Mesela sarı, mavi, lila, altın rengi gölgeler gümüş saç rengine uyum sağlayan renklerdir. Birden çok farklı biçimde kullanılması ve kadına verdiği asil görüntüsü ile 2020 en çok tercih edilen saçlarından olacak.

gümüş saç renkleri 2014

Kestane saç rengi:

Kestane rengi değince ilk aklımıza gelen şey doğallık. 2020 yılında doğal saçların zirve yapacağını söylemiştik. Bunların başında kestane rengi saç gelmektedir. Koyuya bakan rengi ile kış ve sonbahara uygun olan bu saç rengi doğallıktan yana olan kadınların tercihi olacak. Kahverengi ve kırmızının karışımı olan kestane rengi saçınıza biraz canlılık ve sıra dışılık vermek istiyorsanız 2020’ün popüler olan mor rengi ile gölgeler yapabilirsiniz. Geçtiğimiz sezon canlı ve gösterişli kızıl renkleri trende iken 2020 saç trendinde ise kızılın daha doğal tonları tercih edilmiştir.

kestane saç rengi terndi 2014

Altın saç rengi

Bu saç zaten uzun zamandır bağımlıları tarafından kullanılmakta. 2020 yılında da altın saç renginin bir yere gitmeye niyeti yok. Yine bu döneminde trendleri arasında kalmaya devam edecek. Altın rengi gölgeler de yine bu dönemde kendini göstermeye devam edecek. Açık kumral ya da sarı saçlara sahip olan bayanlar bu saça altın gölgeler vererek saçlarına ışıltı katabilirler.

altın saç renkleri 2014

Siyah saç rengi:

Siyah saç asil ve çekici kadının rengi. Ayrıca kadına gizemli bir duruşta katmaktadır. Bu özellikleri ile siyah saç 2020’ün trend saç renkleri arasında. Simsiyah olan saç renginize mavi ışıltılar vermek istiyorsanız mavi-siyah saç tonunu tercih edebilirsiniz.

siyah saç renkleri 2014

Bir önceki yazımız olan İnce Telli Saçlara Uygun Saç Modelleri 2020 başlıklı makalemizde 2014 ince telli saç modelleri, en güzel saç modelleri ve ince telli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.