İnce Telli Saçlara Uygun Saç Modelleri 2020

İnce Telli Saçlara Uygun Saç Modelleri 2020

İnce Telli Saç Modelleri 2020

İnce telli saçlar problemli olan saç tiplerindendir. Çünkü saçların telleri ince olduğu için sönük, yapışık durmaktadır. Yine güçsüz oldukları içinde çabucak kırılmaktadırlar. İnce telli saçlarımızı uygun şekilde kestirerek ve yine uygun olan saç modellerini kullanarak onların cansız görünümünü güçlendirebilir ve daha hacimli bir görüntüye sahip olmalarını sağlayabiliriz. Bu makalemizde ince telli saça sahip olan bayanların kullanması gereken saç modellerini bulacaksınız.Tepede dağınık topuz modelleride sizler için uygun saç modelleri olabilir tepede dağınık topuz saç modeli nasıl yapılır diye soruyorsanız bu makaleimizide okuyun…

İnce telli saçlar için Kısa saç modelleri:

Sizde duymuşsunuzdur çocuklar için saçlarını kestirin de gürleşsin denilir. Bu gayet doğru bir tespittir. Saçlarınızı sık sık kestirerek saçlarınızın sıklaşmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca kısa aralıklarla kestirilen saç daha sağlıklı olacaktır çünkü kırık olan saçlarınızın da temizlenmesini sağlayacaksınız. Kısa saç modellerin de saç daha gür görünmektedir. İnce telli saçlara sahip olan bayanlara saçlarını uzun kullanmalarını önermiyoruz. Saç uzadıkça daha da cansızlaşacak ve sönük görünecektir.

İnce telli saçlar için yan kahkülleri olan saç modelleri:

İnce saç tellerinde saçın ayrıldığı kafa derisi çok belirgindir. Çünkü kafa derisindeki saçlar ince olduğu için bu bölgeyi saklayamaz. Bu nedenle yan kahküller tam size göredir. Kahküller kafa derinizi saklayacak ve saçların daha dolgun görünmesini sağlayacaktır. Saçınız açık ya da toplu olsun her hali ile bu kahkülleri kullanabilirsiniz.

İnce telli saçlar için krape  yöntemi :

Krape saçı hacimlendirme ve dolgun gösterme işlemidir. İnce telli saçlara sahip olan bayanların çok işine yarayan bir yöntemdir. Saç modeliniz ne olursa olsun bu yöntemi mutlaka kullanın saçlarınız dolgun ve kalın görünecektir.

İnce telli saçlar için kıvırcık ya da dalgalı kullanım:

İnce saç teline sahip olan bayanlar saçlarını düz kullanmak yerine kıvırcık kullanmalıdırlar. Çünkü kıvırcık ya da dalgalı saçlar daha hacimli kalın ve dolgun görünürler. Saçlarınızı düzleştirmeye çalışmak sizin en son işiniz olmalı çünkü zaten sönük olan saç telinizi daha da sönük cansız hale getirtirsiniz.

İnce telli saçlarınızı yandan toplayın;

Saçlarınızı tek bir tarafa toplayarak daha dolgun ve hacimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Hiç kimse boş olan tarafa bakmayacağı için tüm dikkatleri yandan topladığınız saçlara çekebilirsiniz.

İnce telli saçlar için katlı kesim:

Katlı kesim ince telli saçlar için çok uygundur. Katlar giderek arttığı için saçınızı daha dolgun ve hacimli gösterecektir. Katlı kesimi uzun saçlarda değil kısa saç modelinize uygulamalısınız. Çünkü kısa saçta saçı  daha hacimli gösterecektir.

İnce telli saçlar için röfle:

Biliyorsunuz röfle tek bir renkten oluşmaz içinde farklı saç tonları vardır. İçinde Farklı saç tonları bulunan bir saç tek renk bir saça göre daha hacimli ve dolgun durmaktadır. Röfle ince telli saçlara sahip olan bayanlar için iyi bir alternatiftir.

ince telli saçlar için yana atılmış dalgalı saç modelleri ince telli saçlar için atkuyruğu saç modelleri 2014 ince telli saçlar için kahküllü saç modelleri 2014

Bir önceki yazımız olan At Kuyruğu Saç Modelleri 2020 başlıklı makalemizde 2014 yaz modası, alçak at kuyruğu ve at kuyruğu hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank elif dedi ki:

    Benim saçlarımda ince telli zor şekle giriyor. güzel ip uçları varmış .mutlaka deniycem