2020 Islak Saç Trendi

2020 Islak Saç Trendi

Islak görünümlü saçlar 2020 İlkbahar ve yaz sezonunda oldukça popüler olan saç stillerinden olacak. Moda haftalarında da en çok yer alan ve konuşulan saçlar arasında da yerini aldı. Peki, saçlarımıza denizden yeni çıkmış gibi ıslak görünümü nasıl vereceğiz. İşte cevabı.

*Islak saçlara sahip olan için ilk yapılması gereken şey saçın kendi doğal şeklini bozmamaktır. Saçınız dalgalıysa dalgalı kalsın düz ise düz kalsın. Kıvırcık ya da düz yapmaya çalışmayın. Çünkü saçın doğal hali lazım bize
islak sac modelleri 2014 2015
*Saçlarınızı yıkadıktan sonra saçlarınızın ıslaklığını havlu yardımı ile iyice alın. Kurulamak için kesinlikle fön kullanmayın. Bu aşamadan sonra ıslak görünüm vermek için ürünlerimizi kullanmaya başlayacağız.

*Saça ıslak görünümü veren wax, köpük ya da jöle gibi ürünleri saçınıza uygulayabilirsiniz.
*Saçlarınız kuru ise saça nem vermek için durulanmayan saç kremlerini kullanabilirsiniz.
arkaya atilmis islak sac 2014
*Islak görünüm veren ürünlerinizi saç derinize sürmemeye özen göstermelisiniz. Çünkü saçlar yağlı ve kirli gibi görünür. Uygulamaya saç ucundan başlayıp yukarı doğru devam edin.

*Şekilsiz olan saçlar için şekil ve hacim veren ürünler kullanabilirsiniz.
islak sac trendleri 2014
*Islak saç trendi kısa ya da uzun olan her boydan saça uygulanabilir. Orta ve uzun boy saçlarda tepe kısmında uygulanacak ıslak görünüm daha hoş durmaktadır. Zaten kısa saçların her yerinde kolaylıkla kullanıp ıslak bir görünüm elde edebilirsiniz.
arakaya taranmis islak sac modelleri 2014
*Islak saç modelinizi ortaya daha güzel çıkaracak bir makyaj yapmaya da özen göstermelisiniz. Koyu renk rujlar ve dumanlı göz makyajı ıslak saçlar ile uygulandığında seksi ve çekici bir görünüm verir.

2014 islak sac trendiislak sac trendi 2014

Bir önceki yazımız olan Farklı Saç Modelleri ve Stilleri 2020 başlıklı makalemizde Farklı, Saç ve Saç Modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.