2020 Yazının Moda Saç Modelleri

2020 Yazının Moda Saç Modelleri

2020 yazının moda saç modelleri ve renkleri moda defilelerinden sokakalara ve heryerde bizlerle.

Kalın dalgalı saç modelleri

En büyük bugidilerinizi çıkarın ve uzun saçlarınıa kalın ve hacimli dalgalar yapın.Sonra dalgalarınızı hafif dağıtın, kalın ve dağınık dalgalar uzun saçlarınızla birlikte harika havala olacak.

kalin dalgali sac modelleri 2014

2020 yazının moda saç modelleri

Salaş Atkuyruğu Saç Modelleri

Atkuyru yaz saç modelleri ile hem rahat hemde şık görünembilirsini.Davette, düğünde, sokakta, işte en moda saçlar yine atkuyruğu saç modelleri.Günlük kullanımda salaş ve bol bağlanmış atkuyruğu modellerini tercih ederken, sımsıkı bağlanmış atkuyruğu modellerini ise elbise ve abiyeler ile kullanabilirsiniz. En şık ve dikkat çekici saç modellerinden biridir.Her ortamda ilgisini sizde farkedebilirsiniz.

salas atkuyrugu sac modelleri 2014

Bol Salaş atkuyrugu sac modelleri 2020

Vintage Saç Modelleri

Belkide bu saç modellerini eski filmlerden veyaz anane fotoraflarından hatırlıyorsunuz.Eskilerin çok kullandığı trend saç modelleri Vintage esintisi ile günümüzde modern dokunuşarla trekrardan hayat buluyor.Şık ve asil Vintage saç modelleri 2020 yılının en popüler saçları arasında olmaya devam ediyor.

vintage saç modelleri 2014 2015

vintage saç modelleri

Örgülü Saç Modelleri

Genç kızlar ister mezuniyet gecenizde abiyeniz ile İster günlük sokak gezmelerinden örgülü saç modellerini Hem topuz hem yandan örgülü salaş saç modelleri olarak kullanbilirsiniz.Yazın saçlarda trend alarmı örgülü saçlarda gizli.Hem romantik hem seksi bir dokunuş için sizde örgülü saçları kendinizde deneyin.

2014 moda örgülü saç modelleri

yandan örgülü saç modelleri

Aksesuarlı, Taçlı Saç Modelleri

Özellikle özel günlerinizde ve düğünlerde aksesuarlı ve taçlı saç modellerini bu yaz sıkça kullabilirsiniz.Taşlı saç tokaları ve taçlar ile yazın moda ve trendlerine ayak uydurabilirsiniz.Gelin adayları için ise bu yaz taçlı ve taşlı saç aksesuarları çok moda.

aksesuarli sac modelleri 2014

aksesuarli sac modelleri 2020

 

Bir önceki yazımız olan Altın Kızıl Saç Rengi ve Modelleri 2020 başlıklı makalemizde altın kızıl, altın kızıl saç renkleri ve altın kızıl saç tonları hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.