2020 Kadın Jean Pantolon Trendleri

2020 Kadın Jean Pantolon Trendleri

Bayanlar için kot pantolon hem spor şıklığı temsil ediyor hemde çekici görünmek için en iyi havalı parçalardan.

Kot pantolon tercihlerinizi vücut hatlarınıza göre yaparsanız  daha havalı ve vücudunuz daha güzel seksi görünür.Bunu iyi ayarlayamadığımızda jean pantolon giymek bazı kadınlara sorun olur.2020 yılının kot pantolon trendlerinde yırtık jeanler ve paçaları katlanan kot pantolonlar var.İlkbahar yaz aylarında özellikle Crop -Top üstler ile yırtık ve paçaları katlı pantolonlarınızla mutlaka sizde bu etkileyici kombinlerden yapın.

bayan yırtık kot kombinleri 2014Günlük kot pantolon modellerinizde daha çok yırtık ve bol kot pantolonlarınızı seçin.Bacak boyunuz kısa ise daha uzun paçalı ve vücudunuza tam oturan kot pantolanları tercih edin.Diğer konumuz 2020 yaz beyaz pantolon modelleri konumuzu incelemek isterseniz linke tıklayınız.

yırtık kot pantolon yaz kombinleri 2014

Koyu renk jean pantolonlarda havalı görünen kot pantolon modelleri arasındadır.Daha çok ünlülerin tercih ettiği dar ve koyu jean pantolonlardan en çok Miranda Kerr’in tarzını beğeniyoruz.

miranda kerr kot pantolon kombinleri 2014

Vücut hatlarınız yuvarlak ise kot pantolonlar herzaman sizi daha çekici gösterir, özellikle düşük belli kotlardan tercih  edin.Popo kısmı daha hoş durur.Bunun yanında küçük cepli jean pantolonlar herzaman daha şişmamn gösterir standart cepler daha hoş durur.

yazlık yırtık kot pantolon modelleri 2014 2015

Bir önceki yazımız olan 2020 İlkbahar/ Yaz Pembe Elbiseler başlıklı makalemizde 2014, 2014 pembe abiye ve 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.