2020’ye Hakim Olacak 8 Moda Trendi

A+
A-
2020’ye Hakim Olacak 8 Moda Trendi

Bu sene ön plana çıkacak trendleri sizler için araştırdık. Her yılın kendine özgü tercih edilen  moda trendleri vardır. 2020 yılında en çok tercih edilecek giyim ve aksesuar parçalarını araştırınca ön plana 8  moda trendinin çıktığını gördük. Eğer modayı takip ediyor trendlere dikkat ederek giyiniyorsak bu yılın ön plana çıkan parçalarını dikkatlice incelemeliyiz.Günümüzde her yıl aynı parçaları giyerek sadece sıradanlaşıyoruz. Bu sıradanlıktan kurtulmak,kendimize fark katmak kendimizi güzel göstermek istiyorsak her yıl yenilenmeliyiz. Bu yıl dolaplarınıza sık sık asacağınız moda trendlerini siz takipçilerimiz için derledik buyurun inceleyelim.

1) GENİŞ KOLLU ELBİSE
Dalgalı veya kişisel olsun,bahar için önemli şık bir tasarım. Bahar aylarında çokça tercih edilecek bir tarz diyebiliriz.

1)geniş kollu elbiseler

2) İNCE ATKILAR
Favori olacak bir aksesuar.Kalın atkılar yerine zarif ve şık ince atkılar göze hitap ediyor.Boynunuza bir kez sararak  farklı farklı kolyelerle kombin yapabilirsiniz.
2)ince atkılar
3) MİNİ ÇANTALAR
Büyük,geniş çantalar yerini küçük zarif çantalara bıraktığını görüyoruz. Uzun ve ince kayışlı çantalar hem hafif hem de kombinlerin en güzel tamamlayıcısı olmaya aday.

3)mini çantalar

4) AYI KÜRKLERİ

2020 kışında kendimizi hem sıcak tutacak,hem de kışın en önemli parçası olacak kürklerdir. İnce dokunmuş modeli ile hem göze hitap edecek hem de bu yılın kışında daha güzel görünmenizi sağlayacaktır.

4) Ayı kürkleri

5) GENİŞ PAÇALI KOTLAR

Bayanların vazgeçemediği kotlar bu sene yüksek bel ve geniş paçalı olacak.Şıklığınıza şıklık katacak bu kotlar basit kombinlerin en çok aranılan parçası olacaktır.

5)geniş paçalı kotlar

6) KESİK OMUZLU ELBİSELER
Sıcak havalarda bu yılın olmazsa olmazı olacak kesik omuzlu bluz ve elbiselerdir.Her tasarımcının bu sezon için bir tane kesik omuzlu elbiseye yer verdiğini görüyoruz. Bu da demek oluyor ki kesik omuzlu elbiseleri sürekli göreceğiz.Kesik omuzlar elbiselere ayrı bir hava katıp bayanları daha çekici göstermek için tasarlanmış.

6)kesik omuzlu elbiseler

7) UZUN KOLLU MAKSİ ELBİSELER
Sonbahar-kış aylarında soğuğu bastırarak romantik ve mükemmel bir şıklık için tasarlanmış elbiselerdir. Desenleri ve uzun yapısıyla bu yıl çok ama çok tercih edilecek.

7)uzun kollu maksi elbiseler

8) TOKASIZ SANDALETLER
Yazın tercih edilecek kombinlerin tamamlayıcısı olacaktır. Farklı bir hava ve görüntü katacağa benziyor. Pedikürler bu sandaletlerle daha belirgin ve net olacak.

8)tokasız sandaletler

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.