Hem Spor Hem Şık Kapitone Modası 2020

Hem Spor Hem Şık Kapitone Modası 2020

Kapitone 2020  kış kıyafetlerinde heryerde!Eteklerde, ceketlerde, ayakkabılarda, çantalarda en güzel formlarda hem şık hem spor görünümüyle tüm kadınların beğenisini kazanmayı başardı.

2020 kışın trendi kapitone kıyafetlerden sizler için bir galeri hazırladık.Bizim favorimiz kapitane deri ceket modelleri ve kapitone deri etekleri.Ya sizin?

kapitone kış kıyafetleri 2014

Kapitone kumaş iki kat kumaş arasında elyaf, pamuk gibi dolgu ile oluşturuluyor.Daha sonra dikişli kareler şeklinde tasarlanıyor.Daha çok evimizde yatak örtüsü yorganlarda kullanılırken şimdi kıyafetlerde ve aksesuarlarda en güçlü parçalar.

2020 kış kapitone kıyafet trendlerinde zirvede olan bir kumaş.Bu kış nerdeyse her kıyafette kapitone detayları görebilirsiniz!

Bu kış sizde mutlaka bir kapitone deri parçalardan edinin.Çünkü en trend parçalar kapitone deri parçalarda.Deri ceketler,n en popüler olanları kapitone olanları.Renkler ise siyah, metalik, pastel renkler.

kapitone deri etek 2014 (1)

Kapitone kıyafetlerinizi her tarza uygun klasik ve spor kombinler ile kullanabilirsiniz.Biz siyah kapitone deri kombinlere ce çantalara bayıldık.Sizlere kapitone koleksiyonları olan en ünlü markalar Chanell, Balmain, Rebecca Minkoff,Brian Atwood gibi markalar arasından seçim yapmanız.Derimod koleksiyonundada deri ceketlerde kapitone trendini görebilirsiniz.

kapitone deri etek 2014 (2)

Bir önceki yazımız olan Miranda Kerr Kışlık Stil Önerileri 2014 başlıklı makalemizde 2014 miranda kerr kombinleri, Miranda Kerr ve miranda kerr kış kıyafetleri 2014 hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.