Saçlarda Örgü Modası 2020

Saçlarda Örgü Modası 2020

Saçlarda Örgü Modası

İlkbaharın gelmesinden itibaren bir örgü modasıdır gidiyor. Dağınık, balıksırtı, düz, kılıç ve benzeri tüm örgü modelleri, saçların bu seneki trend seçenekleri arasında yer alıyor. Günlük hayatta, iş yerinde ve hatta özel davetlerde bile kullanabileceğiniz örgü modelleri mevcut. 2020 saç örgü modası sene başından beri hakimiyetini koruyor. Yaz ayı içinde geçerli olan örgü modasından saç uzunluğunuza göre seçim yapmanız mümkün. Sadece uzun değil, kısa saçlarında örülmeye müsait olması tüm saç stilleri için de geçerli. Topuz, at kuyruğu, düz, dalgalı ve buna benzer tüm saçlar için 2020 örgü modası uygulanabilir.

orgu atkuyrugu modelleri

Sıkı ve gevşek örgülerin yanı sıra 2018 – 2020 Saç  örgüsü modası yandan örgüleri de yeniden gündeme taşıyor. Balıksırtı olarak ördürdüğünüz saçınızı toplatabilir, yandan bırakabilir ve hatta sardırarak topuz yaptırabilirsiniz. Hem kıyafetinize hem de katılacağınız yere göre çok abiye ya da doğal bir görünüm elde etmek mümkün. Kullanımı da rahat olan örgü modellerinin sıcak havaların etkisi ile bozulması da çok daha zordur. Hava şartlarını da göz önüne alarak, sıcak yaz günlerini değişik örgü çeşitleri ile geçirebilirsiniz.

orgu sac modelleri 2015

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.